Així va ser l'animada i musical encesa de l'arbre de Nadal del Kursaal

Més de 180 alumnes de l’Aula de Teatre de l’Aula d’Arts Escèniques van oferir el tradicional espectacle que dona el tret de sortida a les festes nadalenques

VÍDEO: Així va ser l'animada i musical encesa de l'arbre de Nadal del Kursaal

Redacció

Redacció

El Kursaal va donar aquest dimarts la benvinguda a les festes amb l'espectacle d'encesa de llums de l’arbre de Nadal del pati protagonitzat per més de 180 alumnes de l’Aula de Teatre de l’Aula d’Arts Escèniques del Kursaal. Eren joves de 4 a 18 anys dels grups petits, infantil, juvenil i teatre jove, que van oferir al públic una petita mostra de teatre i cançons nadalenques.

A la venda les entrades de la nova programació gener-juny 2024

L’encesa de l’arbre de Nadal té lloc pocs dies després de l’inici de la campanya de venda d’entrades per a la temporada gener-juny 2024 i que ja es poden comprar a taquilles i per internet (www.kursaal.cat). Les taquilles del Kursaal amplien horaris per aquestes festes nadalenques. Així, del dimarts, 19 de desembre al dissabte, 30 de desembre i del 2 al 5 de gener les taquilles estaran obertes d’11h a 13h del matí i de 17 a 20h de la tarda, excepte els dies de Nadal i Sant Esteve, que estarà tancat. El dia de 1 de gener estarà obert de 18h a 20h que l’horari serà de 17h a 20h.