La nova escena musical catalana publica un disc nadalenc amb disset temes

The Tyets, 31 Fam, Triquell, Mushkaa o Figa Flawas, juntament amb una trentena d'artistes, col·laboren en l'àlbum

The Tyets, en el concert que van oferir a Manresa

The Tyets, en el concert que van oferir a Manresa / OSCAR BAYONA

ACN

La nova escena musical catalana ha publicat un disc nadalenc amb disset temes de 33 artistes diferents. Les nadales són creacions d'autors com The Tyets, Mushkaa, Ferran Palau, Sr. Chen, Maria Hein, Socunbohemio, Xicu, Danigix & Kashlo, Sexenni, Martiga, 31 Fam, Triquell, Figa Flawas, Flashy Ice Cream o Boom Boom Fighters, entre d'altres. "Fa molts anys que fèiem broma sobre fer un disc de Nadal amb molts artistes. Aquest any en Roots va dir que sí, que li fotríem, i ho va coordinar tot. I ja el tenim aquí. Disset cançons fetes des de l'amor", han difós The Tyets a les xarxes socials hores abans de la publicació.

La publicació ha tingut lloc la mitjanit de dimarts a la plataforma musical Spotify. En el text que han publicat previ a l'arribada del disc, qualifiquen l'àlbum com "el regal de Nadal que tant hem esperat", amb 17 cançons i 33 artistes "juntets cantant per l'amor a la música, els amics i la família".

El disc compta amb Roots com a director d'orquestra, la portada -de Blai Square- on hi apareix una il·lustració de tots els artistes i la contraportada -d'Irlanda Schwejda i ISvejda-, amb el títol de la cançó i els autors. "Això serà molt gros. Bon Nadal a tothom!", conclouen.