La revista Time Out Barcelona deixa d'imprimir-se en paper

Des del 2008, l'edició catalana ha publicat 641 números on s'espremia la vida cultural, l'oci i la restauració de la capital catalana

Tres portades de la revista Time Out

Tres portades de la revista Time Out

Redacció

La revista Time Out deixarà d'imprimir-se en paper el proper 2024. Així ho ha comunicat la pròpia revista a la newsletter que reben els seus lectors. “El 2024 no hi haurà revista impresa però redoblarem el nostre paper gràcies a les plataformes digitals: volem informar, recomanar i emocionar encara més i millor. Amb la mateixa barreja d'il·lusió, afecte i respecte de sempre”, explica en una carta la directora de la publicació, Maria José Gómez.

Des del 2008, l'edició catalana de Time Out ha publicat 641 números on s'espremia la vida cultural, l'oci i la restauració de Barcelona. El primer 'Time Out Barcelona' va sortir al carrer amb una tirada de 25.000 exemplars i una portada amb una versió tunejada de la cadira de Van der Rohe. El maig del 2015 es va presentar la web en català, anglès i castellà, el primer site trilingüe de tots els 'Time Out' del món. El 2016 la revista va deixar de vendre's als quioscos per distribuir-se gratis i repartir-se en mà als principals llocs d'afluència de la ciutat.

'Time Out' va començar com una publicació exclusiva de Londres el 1968 i ha ampliat les seves recomanacions editorials a 333 ciutats a 59 països de tot el món. L'edició de Londres es va convertir en una revista gratuïta el setembre del 2012. L'abril del 2015, l'edició de Nova York també va passar al model de distribució gratuïta. L'abril del 2022, es va anunciar que l'edició impresa de 'London Time Out' finalment cessaria després de 54 anys. La seva última tirada va ser distribuïda el 23 de juny de 2022.