Arriba a Netflix la primera part del film «Rebel Moon»

Sofia Boutella és Kora a «Rebel Moon» |  CLAY ENOS/NETFLIX

Sofia Boutella és Kora a «Rebel Moon» | CLAY ENOS/NETFLIX / acn. BARCELONA

ACN

«Rebel Moon» arriba a Netflix. La primera part del film Rebel Moon (Parte uno): La niña del fuego s’estrena avui. El llargmetratge de Zack Snyder se centra en una pacífica colònia amenaçada per un poder titànic i la millor estratègia per sobreviure és confiar en la misteriosa Kora, qui reuneix un grup disposat a lluitar per aconseguir la redempció i venjança. Preestrenat al Festival de Venècia i després de passar pels cinemes, ha arriba a la plataforma Maestro, la biografia sobre Leonard Bernstein de Bradley Cooper. El dia de Sant Esteve arribarà Gracias, lo siento, una història sobre el perdó, la família i la solidaritat entre dues germanes.  

Final de «Fantasmas» a Movistar Plus+. El dia de Nadal s’estrena el darrer capítol de la cinquena de temporada de Fantasmas, la cirereta del pastís d’una de les sèries britàniques més divertides dels últims temps.

L’accident d’esquí entre Paltrow i Sanders a HBO Max. Per Nadal arriba la nova docusèrie Gwyneth VS Terry: El juicio por el acidente de ski. La producció fa un repàs del judici civil que a principis d’any va portar a ser demandada i contrademandada Gwyneth Paltrow per Terry Sanders després d’un xoc en una pista d’esquí a Utah (EUA) el 2016. Ahir es va estrenar la tercera temporada de la sèrie La Brea. 

Segona temporada de «The Newsreader» a Filmin. El dia 26 la plataforma oferirà sis nous capítols de l’aclamada sèrie sobre un informatiu de televisió a Austràlia els anys 80. A la segona temporada, la Helen i en Dale s’han convertit en una gran parella televisiva encara que la realitat és molt més complicada.

«Percy Jackson y los dioses del Olimpo» a Disney+. Dimecres es va estrenar la nova sèrie original on tres personatges -Percy (Walker Scobell), Annabeth (Leah Sava Jeffries) i Grover (Aryan Simhadri)- es posen a prova en una aventura per restaurar l’ordre a la muntanya de Olimpo i salvar el món. També arribarà la 35a temporada de Los Simpson.

La docusèrie «Núñez» a 3Cat. La plataforma catalana va estrenar dimecres Núñez, un retrat d’una època, un futbol i una manera de fer negocis i, sobretot, d’una figura controvertida i irrepetible, la de Josep Lluís Núñez.