Pedro Alonso es torna a ficar en la pell de Berlín

Pedro Alonso en el seu paper a la sèrie «Berlín» | TAMARA ARRANZ/NETFLIX

Pedro Alonso en el seu paper a la sèrie «Berlín» | TAMARA ARRANZ/NETFLIX / ACN. Barcelona

ACN

«Berlín» arriba a Netflix. Torna avui un dels personatges més emblemàtics de La casa de papel, ara amb una sèrie pròpia que també versa sobre la planificació d’un robatori i les relacions personals i amoroses dels protagonistes. L’actor Pedro Alonso torna a posar-se en la pell del personatge que descriu com «un terrorista emocional absolut» que està molt enamorat de la vida. La història se situa als anys més gloriosos de Berlín, quan encara no era conscient de la seva malaltia ni estava atrapat a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre.

«El rey del invierno», estrena a Movistar Plus+. La sèrie està basada en la trilogia Crónicas del señor de la guerra de Bernard Cornwell. Creada i escrita per Kate Brooke i Ed Whitmore se situa en una Britània dividida per les guerres entre tribus. Les esperances del rei Uther Pendragón resideixen en aliances inestables així com en el seu nou hereu: el princep Mordred. Tot i això, segons els presagis de Merlín el nen podria portar la ruina al regne, així que desafiant el monarca decideix anar a la recerca d’Artur, el seu fill bastard.

«East New York», nova sèrie a HBO Max. La plataforma estrenarà diumenge la nova sèrie East New York. La recent nomenada capitana de policia de l’Est de Nova York, Regina Haywood, lidera un grup divers d’oficials i detectius, alguns dels quals dubten d’implementar els seus creatius mètodes de treball.

«After», un club techno a Filmin. Filmin estrena diumenge la pel·lícula After, escrita i dirigida pel francès Anthony Lapia. És el seu debut com a director. La cinta, que es va veure a la secció Panorama del Festival de Berlín, ofereix la possibilitat d’assistir a la pista de ball d’un club de techno a París, on la gent beu, consumeix drogues, balla, sua i busca connectar amb els altres. S’hi coneixen la jove advocada Félicie i un conductor d’Uber que es diu Saïd.

«Ale-hop», sèrie documental sobre el circ a 3Cat. Ja estan disponibles a 3Cat els sis episodis d’Ale-hop!, una sèrie documental sobre el món actual del circ que vol servir d’aparador per aprendre sobre aquesta art escènica i per reflexionar al seu voltant. La presenta l’actriu i cantant Laia Fontàn.