Chanel Terrero publica «Agua», el seu primer disc: «Aquest àlbum és la millor versió de mi ara mateix»

La cantant d'Olesa de Montserrat i exrepresentat d'Espanya a Eurovisió 2022 ha dedicat els darrers dos anys a preparar l'àlbum que estrena aquest divendres sota el segell discogràfic de Sony

La cantant d'Olesa de Montserrat, Chanel Terrero

La cantant d'Olesa de Montserrat, Chanel Terrero / Europa Press

Europa Press

L'olesana Chanel Terrero publica aquest divendres el seu primer disc 'Agua' (Sony) en el qual figura la seva cançó estrella, 'SloMo', amb la qual va aconseguir el 2022 el tercer lloc a Eurovisió amb 459 vots, el millor lloc per a Espanya en el festival en els últims 27 anys.

L'artista d'Olesa de Montserrat confessa a Europa Press que està vivint un estat de "enamorament adolescent" i celebra que el 2024 no podia haver començat millor a nivell professional. "Porto temps preparant-me psicològicament i descansant bé per a afrontar aquests dies", reconeix.

Amb el seu àlbum, assenyala que ha gaudit del procés creatiu i de l'aprenentatge que ha tingut en fer un disc que va començar abans d'acudir a la cita eurovisiva i corregeix que els últims dos anys no han significat una pausa en la seva carrera. "Per a mi ha estat un procés i un moment molt necessari perquè mai vaig voler ser aquesta noia esculpida, com si fos una nina sense ànima. Jo sóc artista i necessito explicar coses, crear coses, expressar coses", explica.

Mai vaig voler ser aquesta noia esculpida, com si fos una nina sense ànima

Chanel Terrero

En aquest punt, lamenta que la societat ara viu en un temps on tot "va molt ràpid" i defensa la importància de prendre's temps. "Volia fer les coses bé i la meva prioritat era ser fidel a mi mateixa. Crec que aquest àlbum és la millor versió de mi ara mateix", assegura.

Chanel afirma que el títol del disc és una metàfora que ella és com l'aigua, "canviant i que evoluciona", i explica que el so està marcat pel latin pop, la bachata, el reggaeton o sons dels 90. 'Agua' està format per un total de dotze cançons, entre les quals destaquen 'Clavaíto', amb Abraham Mateo, 'Loka' amb Maikel Delacalle, 'Ping Pong' amb Ptazeta o la ja esmentada 'SloMo'.

No obstant això, Chanel anuncia que el disc té una "sorpresa" i és l'última cançó que té el títol de l'àlbum, que per a ella és la més "especial". "Em venia de gust fer una balada i explicar una mica tot el viscut. També és en la qual mostro la meva faceta de cantant. Aquest tema és el tancament del cercle d'aquest primer àlbum", assegura.

En l'última línia dels crèdits d'agraïment del primer disc de Chanel, es llegeix: "I pels que em van posar pedres en el camí, GRÀCIES". En relació a aquesta frase, Chanel destaca que des que va néixer s'ha trobat pedres en el camí i això li ha fet ser una guerrera. "Porto molts anys de carrera i no se m'han posat les coses fàcils", sentència.