Set presentacions de llibres que no et pots perdre aquest divendres a la regió central

Manresa, Solsona i Igualada concentren els principals actes

Imatge recurs de llibres

Imatge recurs de llibres / Pixabay

Redacció

MANRESA

«Cuines» 

Avui, a les 19 h, a la llibreria Parcir (Àngel Guimerà, 74). Presentació del llibre oficial del programa de TV3 (Ara Llibres), amb una conversa entre un dels autors, Arnau París, i el cuiner manresà, ara ja jubilat, Benvingut Aligué.

«Escric el teu nom»

Avui, a les 19 h, a l’Espai Òmnium (Sobrerroca, 38) presentació del llibre d’Anna Vilajosana i Xavier Serrano, un dietari íntim i personal, literari i visual, que neix de la secció «Tot per fer» que es publica a la contraportada dels dissabtes en aquest diari. L’edita la berguedana L’Albí.

«Espai en blanc» i «L’altre costat»

Avui, a les 19 h, a la llibreria Abacus (Barreres, 22), presentació dels llibres de Pau Planes i Ivan Ledesma, respectivament. Ambdues novel·les formen part de l’editorial independent Spècula. 

«Joan Salvat-Papasseit. Petits poemes» 

Avui, a les 19 h, a la llibreria Papasseit (Barcelona, 25). Presentació del poemari il·lustrat que recorre la vida del poeta, a càrrec de Pep Molist, autor dels textos i de la selecció dels poemes; de Cesca Mestres, editora d’El cep i la nansa; i d’Agustí Lleyda, mestre i apassionat de la poesia. Les il·lustracions són de Christian Inaraja.

SOLSONA

«El maqui Jesús Caellas Aymerich»

Avui, a les 19 h, al saló de les Homilies d’Organyà de la biblioteca Carles Morató, presentació del llibre de l’historiador solsoní Joan Obiols, que estarà acompanyat per Josep Maria Borés. 

IGUALADA

«De la resistència a la independència: el Consell de la República des de dins»

Avui, a les 19 h, a la Biblioteca Central. Presentació del llibre de Gerard Sesé, amb la presència d’Aurora Madaula. El llibre, d’Edicions Cal·lígraf, té un pròleg de Lluís Llach i un epíleg de Dolors Sabater.

«Els gegants del barri de la Font Vella d’Igualada» 

Avui, a les 19 h, a la sala polivalent de l’Arxiu Comarcal de l’Anoia.