Aitana anuncia un segon concert en el Santiago Bernabéu

El nou espectacle de la catalana a Madrid serà el 29 de desembre

La cantant catalana, Aitana

La cantant catalana, Aitana / Europa Press

Redacció

Després d'esgotar el mes de desembre passat en poques hores totes les entrades per al seu concert en l'estadi Santiago Bernabéu, la cantant Aitana ha anunciat una segona data per a aquest recinte. El nou espectacle serà el 29 de desembre de 2024, un dia més tard de l'actuació que ja va penjar el cartell de 'sold-out'. La cantant ha donat la notícia als seus seguidors a través del seu compte d'Instagram vestint una samarreta de futbol rosa en la qual anuncia la data del concert que tancarà la seva gira 'alpha tour'.

Fi de gira

Aitana serà la primera artista femenina espanyola a actuar en l'estadi, que prèviament acollirà els concerts de Taylor Swift (29 i 30 de maig), Duki (8 de juny), Manuel Carrasco (29 de juny) i Luis Miguel (7 de juliol), entre altres. L'estadi permet un aforament de 65.000 persones, per la qual cosa serà l'espectacle més gran de la carrera de la de Sant Climent de Llobregat.

Encara que en un primer moment l'artista catalana va descartar afegir una nova cita en el camp del Reial Madrid, finalment donarà l'oportunitat de gaudir de l'espectacle als fans que es van quedar sense entrades el mes de desembre passat.

"D'aquí a un any ens veiem en l'estadi Santiago Bernabéu! És molt difícil omplir-lo, però sé que podem aconseguir-ho i serà la millor nit de les nostres vides!", va anunciar la intèrpret de 'Formentera' el mes de desembre passat durant el seu últim concert en el Wizink Center (després de tres actuacions en aquest recinte). També va prometre que aquest 'xou' estaria "ple d'amics", per la qual cosa està previst que actuï amb altres artistes.