Rosalía celebra les més de 1.000 milions de reproduccions de «Despechá» a Spotify

Es converteix en la primera artista catalana a superar aquesta xifra amb una cançó en solitari

Rosalía en una imatge d'arxiu

Rosalía en una imatge d'arxiu

EFE

Rosalía ha publicat a les seves xarxes socials un missatge per celebrar els més de mil milions de reproduccions que ha aconseguit el seu tema 'Despechá' a Spotify, amb el que es converteix en la primera artista catalana a superar aquesta xifra amb una cançó en solitari.

"Els culpables sou tots vosaltres. Gràcies per haver-la escoltat i ballat i gaudit tantes vegades!!!! Tant de bo la vida em permeti compartir moltes altres cançons més", ha escrit l'artista de Sant Esteve Sesrovires en el seu compte oficial d'Instagram.

Ni Alejandro Sanz, ni Enrique Iglesias ni Julio Iglesias, cap altre compatriota ha aconseguit de moment superar en aquesta plataforma d'àudio en "streaming" els mil milions de reproduccions (un bilió, segons l'escala curta de numeració que empren els països de parla anglesa).

Només Quevedo pot presumir d'haver aconseguit tal registre amb el seu tema al costat del productor i compositor argentí Bizarrap 'Bzrp Music Sessions, vol. 52', que acumula més de 1.600 milions d'escoltes, però en aquest cas gràcies a la força combinada de tots dos artistes.

En el seu missatge a xarxes, que ha acompanyat al costat de la cita mítica de Frank Sinatra "Espero morir abans d'envellir", Rosalía també ha confirmat que es troba immersa en la preparació del seu quart disc d'estudi."Continuo treballant en el nou disc i només puc dir que l'espera valdrà la pena", ha assegurat la compositora i intèrpret catalana, que de moment ha publicat 'Los Angeles' (2017), 'El mal querer' (2018), 'Motomami' (2022) i l'EP al costat de Rauw Alejandro 'RR' (2023).

L'última cançó inèdita que Rosalía va compartir va ser 'Oral', la seva col·laboració amb la islandesa Björk, que va veure la llum al novembre de 2023, cinc mesos després del seu senzill 'Tuya'.