«No time to die», la nova pel·lícula de la saga sobre James Bond, es retardarà una vegada més a causa de la pandèmia i la seva estrena queda fixada ara per al 8 d'octubre del 2021.

Es tracta del tercer contratemps que afronta aquesta pel·lícula a causa del coronavirus. En principi havia d'arribar als cines l'abril del 2020, però els responsables de 'No time to die' van decidir retardar-la fins al novembre d'aquell mateix any per mirar d'esquivar l'impacte de la pandèmia.

Aquest film sobre l'agent 007, que servirà per acomiadar Daniel Craig com James Bond, es va convertir així en la primera gran superproducció que alterava els seus plans de llançament pel coronavirus, un camí que no trigarien a seguir la gran majoria de 'blockbusters' de Hollywood.

El turment per a James Bond no va acabar, ja que l'octubre passat es va anunciar que la pel·lícula tornaria a retardar la seva estrena, aquesta vegada del novembre del 2020 a l'abril del 2021.

Aquest tercer i de moment últim retard de 'No time to die', ara fins al 8 d'octubre de 2021, torna a posar entre enormes interrogants el calendari d'estrenes per a aquest any de Hollywood, que confiava que després del 2020 els cines tornarien a una relativa normalitat.

Ara la pilota queda a la teulada dels grans estudis, que, després del moviment de l'estrena del film de James Bond, potser es plantegen ajornar una vegada més les altres estrenes més immediates o optar per llançaments al mercat digital.

L'agent britànic sempre és un gran imant per al públic, però aquesta vegada arriba amb arsenal extra a 'No time to die': és l'última pel·lícula de Daniel Craig com a Bond, Billie Eilish ha firmat el tema principal de la banda sonora, Ana de Armas i Rami Malek figuren en el repartiment, Cary Joji Fukunaga és el director, etc.

Craig, de 52 anys, va protagonitzar 'Casino Royale' (2006), 'Quantum of solace' (2008), 'Skyfall' (2012) i 'Spectre' (2015) dins la saga sobre James Bond.

Aquesta última pel·lícula va recaptar a tot el món 881 milions de dòlars en taquilla, segons el portal especialitzat Box Office Mojo.