‘L’home dels nassos’ s’estrenarà als cinemes el 19 de gener

El film, protagonitzat per Pablo Derqui i Ivan Benet, publica aquest dimarts el tràiler de la pel·lícula

Una imatge del film 'L'home dels nassos'

Una imatge del film 'L'home dels nassos' / Filmax

ACN

 La pel·lícula ‘L’home dels nassos’, dirigida per Abigail Schaaff, s’estrenarà als cinemes el 19 de gener. El film ha publicat aquest dimarts el tràiler de la cinta protagonitzada per Pablo Derqui i Ivan Benet així com Mercè Llorens, Pep Munné, Maria Molins o Jeannine Mestre. El film, que combina mitologia i memòria històrica, explora en un passat present i se serveix de l’ésser mitològic de l’home dels nassos per bastir una història que connecta els anys 30 i 60 amb la mentida i el silenci imposats durant dècades.

La història se situa a l’hivern de 1968, en un petit poble de muntanya. Tres nens intenten escapar de l’anomenat home dels nassos, un ésser llegendari que captura els infants mentiders durant l’últim dia de l’any. Però ells no són els únics que el temen: les mentides del passat també es poden ensumar. 

‘L’home dels nassos’ és una coproducció d’Aguacate & Calabaza Films, Turanga Films, Lhome de los nazarenos AIE i Inaudita. És una coproducció cultural amb la productora francesa Halley Production i té el suport de 3Cat, l’ICEC, TMV i CREA SGR.