Filmin anuncia data per a l’estrena de la sèrie «Doctor Portuondo»

La primera ficció original de la companyia catalana arribarà el 29 d’octubre a la plataforma

Una imatge de la sèrie «Doctor Portuondo»  | FILMIN

Una imatge de la sèrie «Doctor Portuondo» | FILMIN / ddg barcelona

Ddg

Doctor Portuondo, la primera sèrie original de Filmin, arribarà a la plataforma catalana el pròxim 29 d’octubre. El creador i director Carlo Padial, acompanyat pel guionista Carlos de Diego, porta a la pantalla la seva novel·la homònima editada per l’editorial Blackie Books l’any 2017. El resultat són sis episodis de 25 minuts amb tocs autobiogràfics sobre la teràpia que va seguir Padial amb el seu peculiar i carismàtic psicoanalista cubà, doctor Portuondo (Jorge Perugorría), i que va canviar la seva vida.

L’actor cubà Jorge Perugorría (Fresa y Chocolate, Vientos de la Habana) i Nacho Sánchez ( El arter de volver, Diecisiete), qui interpreta Carlo Padial, protagonitzen aquesta comèdia terapèutica que en el repartiment completen Olivia Delcán (Vis a Vis), Berto Romero (Mira lo que has hecho), Arturo Valls (Cámera Café), David Pareja (Amigo) i Elisabet Casanovas (Merlí).

L’estrena oficial de Doctor Portuondo tindrà lloc al festival Iberseries Platino Industria, el pròxim dijous 30 de setembre als Cines Callao de Madrid. A més, el dijous 21 d’octubre, el Serielizados Fest ,que se celebrarà a la ciutat de Barcelona, oferirà una marató en què es projectaran per primera tots els episodis de la sèrie en exclusiva.