'Ni que fuéramos Shhh', l'hereu de Sálvame, s'emetrà en aquesta cadena en obert a nivell estatal

El programa 'Ni que fuéramos'

El programa 'Ni que fuéramos' / YOUTUBE

D. Cruz

Fabricantes Studio ha aconseguit que 'Ni que fuéramos Shhh', el popular format d'actualitat presentat per María Patiño, sigui adquirit per un canal en obert amb emissió a nivell estatal en només una setmana.

Aquest programa, que té col·laboradors com Kiko Matamoros, Belén Esteban, Lydia Lozano i Víctor Sandoval, ha cridat l'atenció del públic a YouTube i Twitch, i ara farà el salt a la televisió tradicional.

El canal TEN, propietat del Grupo Secuoya i operat per Mediapro, serà l'encarregat d'emetre 'Ni que fuéramos Shhh' a partir del 3 de juny. Aquest anunci, que va comunicat el mateix prpgrama en la seva emissió d'ahir, va generar en aquell mateix moment una gran expectació, aconseguint un màxim d'audiència a les 18 hores.

Així, el programa tornarà a la televisió, tot i que a la vegada mantindrà la seva emissió a plataformes digitals com YouTube, Twitch i televisions autonòmiques.

L'èxit de 'Ni que fuéramos Shhh' durant la seva primera setmana ha estat notable, situant-se com el primer o segon programa més vist en directe a Espanya a YouTube i Twitch. Amb una audiència mitjana de 35.000-40.000 espectadors i pics superiors als 44.000, el programa ha competit amb gegants del streaming com Auronplay i Ibai Llanos, demostrant la vigència i popularitat del format de Sálvame.

A partir del juny, els espectadors tindran l'opció de gaudir 'Ni que fuéramos Shhh' a TEN a través de la TDT, o seguir-lo a les plataformes digitals.