Gerard Quintana torna a les llibreries el 10 d’abril amb la novel·la ‘La puresa de l’engany’

L’obra, publicada per Columna, és una història coral d’enganys i caretes que cauen

Primer pla del músic Gerard Quintana, guanyador del Premi Ramon Llull amb la novel·la 'L'home que va viure dues vegades'

Primer pla del músic Gerard Quintana, guanyador del Premi Ramon Llull amb la novel·la 'L'home que va viure dues vegades' / Pere Francesch (ACN)

ACN

L’escriptor i cantant Gerard Quintana torna a les llibreries el 10 d’abril amb la novel·la ‘La puresa de l’engany’ (Columna), una història coral d’enganys i caretes que cauen. El desembre del 1992, el director de cinema Claudi Careta es desplaça de Girona a Cuba per vacances, on coneixerà el jove poeta cubà Antoine López León, que dos anys més tard aconseguirà fugir de l'illa, immersa en el Periodo Especial, i arribarà a Girona. Allà el jove prodigi es posarà la ciutat a la butxaca amb el seu domini escènic, fins que un bon dia el poeta desapareix sobtadament. El Claudi el començarà a buscar sense sospitar que el resultat d'aquesta recerca canviarà la seva vida i la seva visió del món.

El cantant de Sopa de Cabra va publicar l’any 2019 la novel·la "Entre el cel i la terra", i el 2021 va guanyar el Premi Ramon Llull amb ‘L'home que va viure dues vegades’.