Sis novetats de Netflix, HBO, Disney, Movistar i Filmin que no et pots perdre

Groening torna deu anys després amb «Futurama»

«The architect» planteja la problemàtica de l’habitatge | FILMIN

«The architect» planteja la problemàtica de l’habitatge | FILMIN / ACN. barcelona

ACN

El retorn de «Futurama» a Disney+. La popular sèrie d’animació per adults de Matt Groening (Els Simpson) torna dilluns després de 10 anys i amb el repartiment habitual i l’esperit satíric intacte. Els nous espectadors podran descobrir la sèrie i els fans més veterans conèixer el desenllaç de misteris succeïts en el passat. Una pandèmia impacta a la ciutat mentre l’equip explora el futur de les vacunes, els bitcoin, la cultura de la cancel·lació i la televisió en streaming.

Filmin estrena «The architect». S’estrena dimarts la sèrie noruega que posa el focus en el drama del preu del lloguer a les principals ciutats europees. Una jove arquitecte ha de trobar la forma de construir mil apartaments al centre d’Oslo, només per descobrir que el lloc més adequat és una estació subterrània on hi viu molta gent il·legalment. La plataforma estrena avui la pel·lícula La gran juventud, de Valeria Bruni, on l’actriu i directora rememora els seus temps com estudiant d’interpretació a l’acadèmia creada per Patrice Chéreau i Pierre Romans al Teatre de Amadiers de Nanterre.

Noves docusèries arriben a HBO Max. Va veure llum dimecres la docusèrie Smartless: de gira, protagonitzada per Jason Bateman, Will Arnett i Sean Hayes, que mostren la gira en directe del seu podcast d’èxit SmartLess. També s’estrena el nou programa ¿Qué comemos? Con Zooey Deschanel’ sobre dilemes que hi ha al voltant d’aliments quotidians.

«El reino secreto», a Movistar+. La plataforma ha estrenat una cinta d’aventures i fantàstica per a tota la família, que uneix animació i imatge real per narrar l’emocionant viatge dels germans Peter i Verity a un regne màgic que es troba just sota del seu dormitori. La pel·lícula està dirigida, escrita i produïda per Matt Drummond (Mi pequeño dinosaurio), especialista en efectes especials.

«El clon de Tyrone» s’estrena a Netflix. Pel·lícula on uns esdeveniments que fan molt por porten a un trio molt peculiar (Boyega, Foxx i Parris) a investigar una perversa conspiració governamental en aquesta aventura de misteri d’estil pulp. Netflix també ha estrenat la tercera temporada de Dulces magnolias, sobre tres grans amigues que van néixer en un poble on tothom es coneix i tothom ho sap tot de tots.

La vida de Stephen Curry a Apple TV+. La plataforma estrena avui Stephen Curry: un jugador subestimado, un viatge cap a la popularitat que ha seguit un dels jugadors de bàsquet més destacats de la història.