TVE fitxa Rocío Carrasco com a concursant estrella de ‘Celebrity Bake Off’, que presentarà Paula Vázquez

La filla de Rocío Jurado competirà amb un grup de famosos per convertir-se en la millor rebostera

Rocío Carrasco, nova concursant de 'Celebrity Bake Off'

Rocío Carrasco, nova concursant de 'Celebrity Bake Off' / El Periódico

Ricky Garcia

Rocío Carrasco torna a la televisió després del seu pas per Telecinco, en què l’abril del 2021 va protagonitzar el controvertit documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, en el qual va donar la seva versió sobre la seva truculenta història amb Antonio David Flores després de més de 20 anys de silenci.

Després de superar el seu calvari mediàtic, la filla de Rocío Jurado comença una nova etapa com a concursant estrella de ‘Celebrity Bake Off’, l’exigent ‘talent show’ internacional de rebosteria que presentarà Paula Vázquez, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

D’aquesta manera, Carrasco suma una nova experiència a la televisió, a la qual va arribar professionalment, després d’anys com a personatge recurrent de la premsa rosa, de la mà de María Teresa Campos al magazín matinal de Telecinco ‘Día a día’.

Després de la seva somiada reaparició televisiva fa dos anys i mig, Rocío Carrasco va fer un segon documental per a Telecinco centrat en la seva família mediàtica i va participar en el ‘talent’ musical ‘low cost’ ‘Mediaset Night Fever’.

Cal destacar que Rocío Carrasco ha aparegut a TVE de manera recent, com a convidada de Jaime Cantizano a ‘Mañaneros’. Abans, també es va asseure amb Julia Otero a ‘Días de tele’ i amb Marc Giró a ‘LateXou’, poc després de tancar la seva etapa a Telecinco.

Ara, posarà fil a l’agulla per fer els pastissos, flams i gelatines més originals junt amb altres famosos i intentar convertir-se en la millor rebostera. Segons la informació a què ha tingut YOTELE, del mateix grup editorial de Regió7, la productora Boxfish començarà les gravacions de ‘Celebrity Bake Off’ en les pròximes setmanes i s’estrenarà a La 1 de cara als primers mesos del 2024. També ha transcendit que l'’hereva universal de Rocío Jurado va ser temptada anys enrere per participar com a concursant a ‘Masterchef Celebrity’, però va acabar rebutjant la proposta.