TVE prepara el retorn de 'Supernanny' amb Rocío Ramos-Paúl

Ja fa 17 anys que el programa es va estrenar a Cuatro

Rocío Ramos-Paúl, presentadora de Supernanny, que torna a TVE

Rocío Ramos-Paúl, presentadora de Supernanny, que torna a TVE / YOTELE

Ricky García

Des de fa dos anys, TVE ha diversificat la graella de programació amb una aposta de continguts basada en diferents gèneres televisius, que l'han posicionat com la segona cadena més vista a Espanya, darrere d'Antena 3.

Després de consolidar concursos de talent, magazins, sèries de ficció i els seus serveis informatius, la cadena pública ha decidit recuperar el coaching en horari de màxima audiència i ha comprat els drets de 'Supernanny', segons informa en exclusiva Yotele.

L'espai, que es va estrenar a Espanya de la mà de la recent nascuda Cuatro fa 17 anys, tornarà ara renovat però previsiblement amb la participació de Rocío Ramos-Paúl, que va protagonitzar la seva primera etapa i la va convertir en un dels personatges més coneguts de la televisió. Actualment, és col·laboradora habitual a 'Vamos a veure', el magazín matinal de Telecinco.

Segons la informació a què ha tingut accés Yotele, TVE prepara amb la productora Warner Bros. ITVP Espanya ('¿Quien quiere casarse con mi hijo?', 'First Dates') una nova edició de 'Supernanny' que mantindrà l'essència que la va convertir en un èxit, però amb novetats importants, que l'adaptaran als nous temps.

Entre elles, s'ha decidit que, més que en els nens, es posarà el focus en l'orientació i els consells que sovint necessiten els pares a l'hora d'educar els seus fills i es posarà en valor la figura dels avis , que a moltes famílies tenen un paper protagonista en l'educació dels més petits. A més, hi participaran diferents especialistes que ajudaran a contextualitzar els diferents casos que presentarà el programa.

La preproducció del retorn de 'Supernanny' ja ha començat. La previsió és començar els enregistraments a principis del proper any i que el format estigui llest per a la seva emissió al llarg d'aquesta temporada.

TEMES