Torna l'Eurocopa a RTVE: el grup emetrà els 51 partits de futbol que formen la competició

L'esdeveniment tindrà lloc del 14 de juny al 14 de juliol de 2024

Pilota oficial de l'Eurocopa d'Alemanya

Pilota oficial de l'Eurocopa d'Alemanya

Alejandro Bermúdez

Torna l'Eurocopa a RTVE. El torneig de futbol més important d'Europa podrà veure's de nou en obert a través dels canals públics 20 anys després de la seva última emissió en aquesta cadena.

L'Eurocopa 2024 tindrà lloc a Alemanya entre el 14 de juny i el 14 de juliol. La 1 serà l'encarregada de retransmetre els partits més importants, incloent-hi els de la selecció espanyola, i oferirà la resta de partits en els canals secundaris com Teledeporte.

Per la seva banda, Espanya ja coneix als seus rivals de l'Eurocopa d'Alemanya. A la primera fase, la selecció de Luis de la Fuente queda dins del grup B, amb Croàcia, Itàlia i Albània. Començarà la competició el dia 15 de juny, a Berlín, davant Croàcia. El dia 20 a Helsenkirchen es mesurarà a Itàlia, l'actual campiona. I el 24 de juny, a Dusseldorf, acabarà la fase de grups enfront d'Albània. El 30 de juny la selecció jugaria en Colònia, si és primera de grup. 

Un total de 24 seleccions buscaran el títol que tindrà com a partit inaugural l'enfrontament entre Alemanya i Escòcia. Televisió Espanyola tornarà amb aquest partit a oferir de manera íntegra l'Eurocopa, 20 anys després. Els 51 partits de la competició del pròxim estiu podran veure's íntegrament i en obert, en RTVE.