TVE revoluciona les Campanades amb el retorn de Ramón García amb Ana Mena i la participació de Jenni Hermoso

La cadena intentarà recuperar el lideratge que ara és d'Antena 3 repescant el presentador basc després de sis anys

Ramón García i Ana Mena presentaran les campanades de TVE acompanyades de Jenni Hermoso

Ramón García i Ana Mena presentaran les campanades de TVE acompanyades de Jenni Hermoso / YOTELE

Ricky García

TVE ha decidit ja com seran i qui presentarà les Campanades 2023 després de setmanes d'intenses negociacions: Ramón García tornarà a ser la cara de la cadena després de 6 anys, aquesta vegada acompanyat de la cantant Ana Mena i amb la participació especial de Jenni Hermoso, segons explica Yotele

La cadena pública, que ja ha fet oficial la informació, revoluciona així les Campanades amb el potent retorn del comunicador basc, tot un referent de la televisió en general i del raïm televisiu en particular.

Durant anys ha estat líder d'audiència i ha aconseguit xifres superiors als 9 milions d'espectadors juntament amb presentadores clàssiques de la cadena en diferents etapes com Ana Obregón, Anne Igartiburu o Nuria Roca. Ara, després de tornar aquest estiu amb el 'Grand Prix', retorna també a les Campanades amb Ana Mena com a presentadora i amb la participació de Jenni Hermoso, jugadora de la selecció espanyola de futbol femení i un dels personatges de l'any, d'una manera molt particular.

D'aquesta manera, TVE intentarà recuperar el lideratge la darrera nit de l'any, que va anar cedint de forma progressiva després de l'arribada de Cristina Pedroche a Antena 3 i que va perdre definitivament fa tres anys, quan la cita ja havia esdevingut un esdeveniment mediàtic per a Atresmedia.

Ana Mena s'estrenarà com a presentadora de les Campanades en un any molt important per a la carrera musical. Al seu recent àlbum 'Bellodrama' se li afegeixen èxits internacionals com 'Las 12', 'Música Ligera', 'Se iluminaba' o 'Madrid City', el seu darrer llançament. La cantant suma més de 50 discos de platí i 15 d'or, així com 6 bilions de streams de consum computat.

La futbolista Jennifer Hermoso, campiona del món amb la Selecció Espanyola, també participarà com a convidada per brindar pels èxits d'aquest any i per la igualtat l'any 2024. Considerada una de les millors jugadores del món, és internacional absoluta des del 2012 amb la Selecció, de la qual és la seva màxima golejadora històrica i amb què es va proclamar campiona del món el 20 d'agost passat.

TEMES