Netflix emetrà en directe un partit entre Nadal i Alcaraz a Las Vegas

El duel es disputarà el 3 de març al Michelob Ultra Arena amb capacitat per a 12.000 espectadors

Imatge promocional del duel entre Nadal i Alcaraz

Imatge promocional del duel entre Nadal i Alcaraz / Netflix

Redacció

Netflix retransmetrà en directe el seu pròxim esdeveniment esportiu, L'Eslam de Netflix, encapçalat per Nadal, 22 vegades campió del Gran eslam individual masculí, que s'enfrontarà al número 2 del món, i també espanyol, Carlos Alcaraz, en un partit de tennis molt especial. L'esdeveniment, organitzat per MGM Resorts, se celebrarà el diumenge 3 de març de 2024 al Michelob Ultra Arena del Mandalay Bay i es retransmetrà en anglès i espanyol. Més endavant, la plataforma s'anunciaran altres jugadors i enfrontaments.

"Estic molt emocionat amb la meva primera visita a Las Vegas, una de les ciutats més icòniques i entretingudes del món", ha dit Nadal. "Jugaré amb el meu compatriota i actual campió de Wimbledon Carlos Alcaraz. Serà una gran nit de tennis", ha agregat el balear.

Pur espectacle

"Em sento honrat i molt feliç de compartir pista amb Rafa a Las Vegas", ha afirmat Alcaraz, campió del US Open i de Wimbledon. "És un dels millors tenistes de tots els temps, i per descomptat, els seus rècords i assoliments parlen per si mateixos. A més, Rafa és un dels jugadors més simpàtics del circuit i espero amb impaciència el nostre partit el pròxim 3 de març".

"Estic entusiasmat que amb L'Eslam de Netflix, podem donar a la nostra audiència global l'oportunitat de veure a dos grans del tenis enfrontar-se en un esdeveniment en directe únic en el seu àmbit", ha apuntat Gabe Spitzer, vicepresident d'esports de no ficció de Netflix. "Una llegenda com Rafa i un campió com Carlos junts en la pista i amb enormes dosis d'acció, promet ser un espectacle en viu que els fans no voldran perdre's."