María José Campanario i Jesulín tornen a la televisió: tot el que se sap del seu nou projecte professional

L'exfutbolista Joaquín té nou programa i t'expliquem el paper que hi faran el torero i l'odontòloga

María José Campanario i Jesulín de Ubrique tornen a la televisió

María José Campanario i Jesulín de Ubrique tornen a la televisió

F.L.

Fa anys que Jesulín de Ubrique i María José Campanario van abandonar la primera línia mediàtica i van deixar de ser habituals dels programes de televisió i de les portades de les revistes del cor. Ho van fer encarar una vida tranquil·la dedicada a la criança dels seus fills. Ara, però, sembla que la seva situació ha canviat i la parella està disposada a tornar a la petita pantalla de la mà de Joaquín Sánchez. L'exfutbolista del Betis prepara un nou programa, un talk show, on el torero i l'odontòloga faran d'assessors de l'amor.

Cert és que el torero ja ha fet aparicions a El desafio i Masterchef celebrity, però ara serà la parella junta la que retornarà a la televisió

El nou projecte

Sí, Jesulín i María José Campanario faran servir la seva experiència matrimonial i en l'amor per ajudar els participants del nou programa de cites de Joaquín Sánchez. L'exfutbolista estrenarà molt aviat un nou format a Antena 3, i l'equip de producció està tancant la llista de famosos que hi col·laborarà, a part del torero i Campanario.

Després d''El Novato' i 'La penúltima y me voy', l'estrella del Betis torna a la televisió amb 'Emparejados', el títol provisional d'aquest projecte produït per Proamagna, que també és responsable de 'Mi casa es la tuya', de Bertín Osborne, o 'Te falta un viaje', de Paz Padilla.

Es tracta d'un nou format que estarà conduït des d'un plató, no només pel carismàtic Joaquín, sinó també per la seva inseparable parella, Susana Saborido, que té l'experiència televisiva d'haver participat en tots els programes anteriors del futbolista.

'Emparejados' és un talk show en què el matrimoni acollirà al plató parelles a qui sel's farà una entrevista. Després, el programa continuarà amb una sèrie de reptes en què Joaquín i Susana s'enfrontaran a les parelles convidades. I serà en aquesta secció on famosos faran d'assessors de l'amor. Dels primers en fer-ho seran Jesulín de Ubrique i María José Campanario, segons El Televisero.