«Élite» parla de la salut mental en la setena temporada

Noves trames per als personatges de la sèrie | NETFLIX

Noves trames per als personatges de la sèrie | NETFLIX / ACN. BARCELONA

ACN

«Élite» se centra en la salut mental. Netflix estrena avui la setena temporada de la sèrie juvenil, que aborda com part de la societat no tracta la salut mental per por o ignorància. El nou curs arrenca amb Omar a la universitat. Incapaç d’avançar després de la mort d’en Samuel, torna a l’escola per enfrontar-se als seus dimonis. La plataforma va estrenar ahir la sèrie Luces de neón, on tres amics canvien el seu poble de Florida per les platges de Miami i aspiren a triomfar amb el regueton. Dijous es va projectar la minisèrie Cadáveres, basada en la novel·la gràfica de Si Spencer; avui arriba l’epopeia sobre la mort i el més enllà Criatura i el primer curs de la romàntica ¡Doona!

Segona temporada de «30 monedas». Dilluns s’estrenarà a HBO Max la sèrie dirigida per Álex de la Iglesia, que incorpora Najwa Nimri i Paul Giamatti. Bona part del poble de Pedraza està tancat en un psiquiàtric i, a mesura que l’horror creix al seu voltant, el grup d’herois haurà d’enfrontar-se a un nou enemic. Dimecres es va estrenar la docusèrie Policia de la nación Navajo: promoción 57, sobre el departament de policia i la vida moderna a la reserva.

Nova temporada de «Darkness». Filmin estrena dimarts la tercera temporada del thriller danès Darkness: El caso final. Protagonitzada per Natalie Madueño, explica la història de la Louise, que està decidida a continuar treballant com a detectiu. Ahir es va estrenar El mundo en un cuadro de Caravaggio, que parteix d’un detall del quadre Marta i Maria.

«Sayen: La ruta seca» a Prime Video. Segona entrega, des d’avui, de la trilogia protagonitzada per una criminal perseguida. També avui, tercera temporada de la sèrie de comèdia i ciència ficció, Upload, creada per Greg Daniels.

John le Carré a Apple TV+. Avui s’estrena el documental Volar en círculos, de John le Carré, dirigit per Errol Morris. Tracta sobre la vida de l’antic espia britànic David Cornwell, més conegut pel pseudònim literari John le Carré.

«Bienvenidos al Wrexham Football Club». Disney + va estrenar dimecres la segona temporada de la sèrie on Rob McElhenney i Ryan Reynolds expliquen com és dirigir el tercer club de futbol professional més antic del món.