Emprenedones (E3): Les claus de l’escriptora Gemma Camps per publicar un llibre amb èxit

La periodista manresana fa un recull de les claus per escriure un bon manuscrit en la nova entrega del podcast Emprenedones

La nova entrega del podcast Emprenedones de Regió7 arriba de la mà de la periodista i escriptora Gemma Camps. Actualment, la manresana té al seu prestatge tres novel·les d’elaboració pròpia: el 2017 va publicar Un tuit para Eugene (Playa de Ákaba) i quatre anys més tard va tornar als taulells de les llibreries amb Un missatge per a la Nora (Parcir). Entre tant, l’any 2019 va canviar a la novel·la negra amb Vermell tinta (Parnass Ediciones).  

En el nou programa d’emprenedoria femenina a la Catalunya Central que ofereix aquest diari, l’escriptora fa un recull de les claus per escriure un bon llibre, denúncia les dificultats que comporta publicar-lo i mostra la cara fosca del procés d’elaboració d’un manuscrit.

Així mateix, la nova entrega del podcast inclou una agenda d’activitats, programes i cursos a la regió central per totes aquelles dones que busquin fer-se pas i créixer professionalment en diferents sectors laborals.