La Sala Sert de l’edifici El Sucre de Vic va acollir ahir al vespre l’acte de Lliurament del 42è Premi Guillem Catà dels Enginyers Industrials de la Catalunya Central. L’empresa guardonada en aquesta ocasió ha estat l’osonenca Alvic-Servicomput de Centelles, concretament a l’equip tècnic per la investigació i desenvolupament de productes i serveis, una trajectòria que ha convertit l’empresa en un referent en el sector de la gestió de la distribució d’hidrocarburs.

Va donar la benvinguda a l’acte el president de la demarcació del col·legi a la Catalunya Central, Salvador Arqué. Després es va fer la lectura del veredicte per part del secretari del jurat, Joan Castella. El CEO de l’empresa, Jaume Arcarons, va recollir el premi, que li va lliurar Arqué.

A l’acte que va aplegar a unes 100 persones, van assistir la delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit; l’Alcalde de Centelles, Josep Paré; el degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, Josep Canós; el degà de la Facultat de Ciències i Tecnologia de la UVIC, Sergi Grau; la presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa, Sílvia Gratacòs, a més de presidents de les demarcacions i la delegació dels Enginyers Industrials representants de la Cambra d’Osona i de La Mútua dels Enginyers, entre d’altres.