L’Esclat de Sallent reobre aquest divendres com a Bonpreu

El supermercat va tancar el 8 de gener per fer-hi la millora que tenia projectada per al 2021

El nou Bonpreu de Sallent, en els últims dies d'obres

El nou Bonpreu de Sallent, en els últims dies d'obres / G.P.

G.P.

El supermercat Esclat de Sallent reobre aquest divendres com a Bonpreu amb les instal·lacions i el mobiliari modernitzats i amb la imatge exterior renovada. La reforma ha inclòs criteris de sostenibilitat que el Grup Bon Preu assegura que aplica a tots els nous edificis i reformes. L'establiment va tancar el 8 de gener per poder començar els treballs.

Les obres de reforma han consistit en l’actualització de mobiliari i maquinària. Es mantindran les mateixes seccions i s’hi incorporarà forn de cocció de peix i marisc, que permet que els clients es puguin endur el peix cuinat a casa. També disposarà de caixes automàtiques de pagament, a més de les tradicionals.

Inicialment els treballs de millora estaven projectats del 7 de febrer al 21 de març del 2021 i es van posposar a petició d’associacions de veïns i l’Ajuntament de la població per la coincidència del tancament amb les setmanes de confinament municipal per la tercera onada de la covid.

Sobre el Grup Bon Preu

El Grup Bon Preu és una empresa catalana del sector de l’alimentació que ofereix serveis bàsics i quotidians en l’alimentació amb Bonpreu i Esclat i BonpreuEsclat supermercat online, carburants amb EsclatOil i energia a través de la comercialitzadora elèctrica BonpreuEsclat Energia.

La cadena va tancar el 2022 amb una plantilla de més de 9.400 treballadors, dels quals 284 ocupen posicions de comandament i un 58% són dones.

La seva activitat s’orienta al mercat català, amb l'objectiu d’oferir productes frescos i de proximitat en alimentació i una millora constant en la sostenibilitat i medi ambient. El Grup Bon Preu disposa de 133 supermercats Bonpreu; 54 supermercats Esclat; 22 centres de recollida de la compra a BonpreuEsclat Online i dona servei a domicili a més de 3,5 milions de persones al territori; té 58 benzineres EsclatOil i 13 minimercats, i més de 40.000 llars confien en la seva comercialitzadora elèctrica BonpreuEsclat Energia.