L’Escola Agrària obre les portes de Can Poc Oli per explicar els seus dos cicles

Les visites al centre es faran els dimarts 21 i 28 de març a la tarda

Treballs als horts de l'Escola Agrària de Manresa

Treballs als horts de l'Escola Agrària de Manresa / Mireia Arso/Arxiu

Redacció

L’Escola Agrària de Manresa obrirà les portes de la seva finca de can Poc Oli per explicar en què consisteixen els dos cicles formatius que ofereix, relacionats -tots dos- amb l’agroecologia.

Per a les persones interessades en el cicle formatiu de grau mitjà en producció agroecològica, la jornada de portes obertes serà dimarts 21 de març, de les 6 a les 8 de la tarda. Per al cicle formatiu de grau superior en paisatgisme i medi rural –perfil professional en agroecologia i acció climàtica-, la cita és el dimarts 28 de març, també de 6 a 8 de la tarda. Per assistir-hi , el centre recomana la inscripció a través de la seva pàgina web: https://agora.xtec.cat/ecamanresa

Durant les jornades, es podrà conèixer el programa dels cicles, la metodologia pedagògica del centre i qüestions més pràctiques com l’horari, l’organització de transports a la finca i les gestions per matricular-se. També s’explicarà el funcionament de les pràctiques en empreses segons el sistema dual que aplica el centre i el programa de mobilitat internacional, que permet anar a fer pràctiques a l’estranger. Tant el cicle formatiu de grau mitjà com el de grau superior que ofereix l’Escola Agrària tenen un total de 1320 hores lectives i 1000 hores d’estada en empreses remunerades per a tot aquell alumnat que s’adscrigui al format dual.

Subscriu-te per seguir llegint