Les dones empresàries del Berguedà fan la seva trobada anual al Museu del Ciment de Castellar de n’Hug

La comissió ACEB Suma s'endinsa en el passat industrial de la comarca

Un curtmetratge sobre el paper de la dona en el món empresarial, el descobriment de l'equipament i la trobada networking centraran l’acte de l’associació

Presentació de l'Escola Emprèn+

Presentació de l'Escola Emprèn+ / ACEB

Redacció

L’ACEB Suma s’endinsarà en el passat industrial del Museu del Ciment de Castellar de n’Hug en l’acte anual d’enguany. La comissió de dones empresàries i directives de l’ACEB continua acostant el lideratge en femení a tots els racons de la comarca. Per això, cada any organitza l'acte anual, obert al públic general, en un espai i municipi diferent del Berguedà. Aquest any, en què se celebra el cinquè aniversari de l’ACEB Suma, l’escenari escollit és l'equipament e Castellar de n’Hug i tindrà lloc el dijous 28 de setembre a 3/4 de 7 de la tarda. 

L’ACEB Suma convidarà els assistents a descobrir la importància del passat industrial de la comarca i a conèixer l’evolució del paper de la dona en el món laboral i empresarial. Els assistents podran visitar el museu i veure un audiovisual que explica la història de l’antiga fàbrica cimentera. Els espais fabrils seran l’escenari de la jornada, que, acolliran el parlaments, l’explicació de la memòria anual d’activitats de la comissió i la projecció d’un audiovisual sobre el paper de la dona en el món empresarial.

A més, la vetllada comptarà amb un sopar-networdking, un espai de trobada entre els assistents amb música en directe.

L’acte és gratuït i obert a tothom però cal inscripció prèvia a través de l’enllaç https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZ9Q_9cRY6zUsSH7t74pbPCAtUjGQ5-7fUoJkCM2GJFTus4w/viewform

L’organització posa a disposició dels assistents un autobús gratuït per facilitar el transport.

Marta Prat, membre de la comissió ACEB Suma, recorda que el seu objectiu és tenir presència arreu del Berguedà i continuar donant visibilitat a les dones empresàries i directives amb un acte que ja està consolidat. A més, aquest 2023 se celebra el cinquè aniversari del col·lectiu amb diversos projectes en marxa: visites i tallers a les escoles i instituts, entrevistes a empresàries del territori i l’Escola Emprèn+.

L'acte té la col·laboració del Museu del Ciment Asland de Castellar de n'Hug i el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, de l'Ajuntament de Castellar de n'Hug, de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, del Departament d'Empresa de la Generalitat i Catalunya Emprèn i de l'Institut Català de les Dones.