La solsonina Shooter Padel amplia instal·lacions i preveu fabricar 12.000 pales el 2024

Treballs de pintura d'una pala de pàdel Shooter

Treballs de pintura d'una pala de pàdel Shooter / Shooter

Carles Blaya

Carles Blaya

L'empresa amb seu a Olius Shooter Padel, especialitzada en la fabricació de pales de pàdel, inaugurarà el proper 2 de novembre una ampliació de les seves instal·lacions, una operació amb la qual preveu poder fabricar 12.000 pales a partir de l'any que ve i 30.000 a partir del 2026. L'empresa, que va néixer el 2016, ha adquirit nova maquinària (d'imprimir, pulir, mecanitzar i pintura, entre d'altres) i ha guanyat espai en una nova nau adjacent a les seves instal·lacions i ocuparà una superfície de més de 1.000 metres quadrats.

L'objectiu del projecte de les noves instalacions de Shooter Padel es "augmentar la productivitat gràcies a una millora en el mètode de fabricació i l'us de maquinaria automatitzada en la mecanització i impressió amb tecnologies punta", explica el manresà Xavier Perramon, un dels propietaris de l'empresa.

Amb l'ampliació, Shooter disposarà també de showroom i d'una pista de padel amb vestuaris pels seus clients i jugadors. "Serà un espai molt atractiu per a qui vulgui visitar la fàbrica", diu Perramon. En definitiva, el nou espai de l'empresa serà "un centre de disseny, fabricació i venda de pales, i també d'esdeveniments", apunta Xavier Perramon.

Shooter, que té una de desena de treballadors en plantilla, fabrica pales d'alta qualitat personalitzables amb materials com basalt i fibra de carboni. L'empresa disposa d'un catàleg de 10 models, tots amb possibilitat de ser personalitzables amb el nom del jugador i pes (que és uns dels seus serveis exclusius, apunta l'empresa), i també disposa d'una pala corporativa que empreses o clubs esportius (com ja han fet Vueling o el Baxi Manresa) poden adquirir en series molt curtes i utilitzar com a gadget comercial. També dissenya i fabrica pales d'alta qualitat per a terceres marques.

D'altra banda, Shooter ha començat a desenvolupar una línia de pales per a pickleball, un esport de moda als Estats Units, amb més de 26 milions de practicants. Es tracta d'un esport a l'aire lliure, més d'estratègia i tècnica que de potència nascut els anys seixanta als Estats Units i que combina característiques del badminton, el tennis i el tennis taula.

L'empresa solsonina vol promoure aquest esport a la Catalunya central. De fet, juntament amb un grup d'empresaris, l'empresa valora, explica Perramon, "la creació d'un club de pickleball del l'estil als que s'obren als EEUU, que se situaria molt a prop de Manresa, i que estaria orientat a empreses i famílies, ja que inclouria un club social".

Subscriu-te per seguir llegint