Coneix el nou sistema que proposa l'OCU per estalviar en la factura del gas i l'aigua

Un nou sistema que et donarà múltiples beneficis a llarg termini

La innovació, l'estalvi i la tecnologia s'han unit en aquest aparell

Utilitza l'aerotèrmia: una bomba de calor per estalviar en les factures de l'aigua i el gas

Utilitza l'aerotèrmia: una bomba de calor per estalviar en les factures de l'aigua i el gas

L'OCU ens dona la solució definitiva perquè les factures no siguin tan elevades durant aquesta temporada tardor, hivern. L'aigua i el gas són les factures que hem de pagar, a part de la hipoteca, la comunitat o l'impost d'escombraries. Per tal de poder fer front a la tornada a la rutina i a les festes de Nadal, perquè no queda tant, l'OCU ha publicat un article, segons vozpopuli.com on dona una alternativa per fer front a les altes factures que pròximament ens arribaran.

La proposta de l'OCU

Comprar un aparell conegut amb el nom d'aerotèrmia, el qual funciona mitjançant energia renovable. Aquest aparell és una bomba de calor. Amb aquest aparell aconseguirem produir aigua calenta per la calefacció, les dutxes i, a més, aigua freda per la refrigeració a l'època d'estiu. A més, funciona amb energia elèctrica, la qual pot ser renovable.

Estalviar en la factura del gas i l'aigua

Estalviar en la factura del gas i l'aigua / @ valuavitaly

L'inconvenient de l'aerotèrmia

El seu preu oscil·la els 10.000 euros. Tot i que, la mateixa OCU ha fet una anàlisi sobre diversos models que s'han vengut molt bé i tenen un bon funcionament, els quals tenen un preu al voltant dels 5.000 euros, estalviant-nos la meitat.

A part d'aquesta despesa inicial, en tindreu una altra que pujarà entre 2.000 i 6.000 euros i serà el cost de la instal·lació, el qual, també s'haurà de fer una única vegada.

Avantatges de l'aerotèrmia

En el cas d'adquirir aquest sistema, tot i semblar molt car d'entrada, de segur que, amb el temps, amortitzarem el seu ús i les factures de l'aigua i del gas (calefacció i refrigeració), fent un consum regular i raonable, ens beneficiarà en les factures anuals.

A més, són molt fàcils d'utilitzar i alguns d'ells es poden gestionar des del mateix telèfon mòbil.