La UEA presenta el VII Fòrum Empresarial de l’Anoia

La patronal reivindicarà en l’acte la força, el motor i la projecció de la indústria anoienca 

L’esdeveniment tindrà lloc el dimecres dia 29 de novembre al Teatre l’Ateneu d’Igualada

Presentació del VII Fòrum Empresarial de l’Anoia de la UEA

Presentació del VII Fòrum Empresarial de l’Anoia de la UEA / UEA

Redacció

La Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) ha presentat aquest dilluns a l’empresa anoienca Cartrobox la nova edició del Fòrum Empresarial de l’Anoia. L’acte ha anat a càrrec del president de la UEA, Joan Mateu, de la seva gerent, Paula Arias, i de David Castel, CEO, de Cartrobox i membre de la junta directiva de l’entitat empresarial. 

El Fòrum Empresarial de l’Anoia tindrà lloc el dia 29 de novembre al Teatre Ateneu d’Igualada a les 18:30 h. En la setena edició de l’esdeveniment, la patronal anoienca posarà èmfasi en l’“Anoia industrial”, "com a ADN i bagatge industrial de la comarca", destaca en el seu comunicat la patronal. 

Durant l’acte de presentació, el president Joan Mateu ha destacat que a l’Anoia: “Som i serem una comarca industrial. Volem posar en relleu la indústria de la comarca, la seva trajectòria, el valor que té pel territori i pel país, l’impacte que genera, els reptes i les necessitats que té per endavant”.

En l’esdeveniment es farà l’entrega i la presentació del VII Fòrum Empresa i Progrés, un informe econòmic i empresarial de la UEA que analitza la situació i projecció de la indústria anoienca.

El VII Fòrum Anoia comptarà amb la ponència de Martina Font, directora corporativa de Font Packaging Group i CEO de Kartox, presidenta del Cluster Packaging i vicepresidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, titulada “Cap a on va la indústria catalana”.

Tot seguit, es faran tres taules rodones de diferents blocs temàtics amb la participació de sis empreses de la comarca sobre la relocalització, la internacionalització, el potencial en la generació d’activitats auxiliars i la cadena de valor, el futur de la indústria familiar, la sostenibilitat i l'RSC.

El VII Fòrum Empresarial de l’Anoia estarà conduït pel periodista igualadí, cap d’Informatius de RAC1 i degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Joan Maria Morros.