El concurs d’aparadors de Nadal de la Cambra de Manresa duplica la dotació econòmica dels premis

Es repartiran 1.400 euros en 6 guardons, més del doble que en la darrera edició

L’objectiu és que hi participin el màxim nombre de comerços de Manresa

Guanyadors del Concurs d’Aparador de Nadal de Manresa de l'any passat

Guanyadors del Concurs d’Aparador de Nadal de Manresa de l'any passat / Arxiu/Carles Blaya

Redacció

El concurs d’aparadors de Nadal de la Cambra de Manresa arriba enguany a la 56a edició amb més dotació econòmica que mai per incentivar el màxim de comerços de la ciutat a participar-hi. En total, es lliuraran 1.400 euros en premis, una xifra que més que duplica la de l’edició passada. Novament, hi haurà dues categories: la del jurat, en què experts trien els guanyadors, i la del públic, oberta a tothom. Cada categoria tindrà tres premis, de 400, 200 i 100 euros. A més, se sortejarà un val de compra de 50 euros als establiments participants entre totes les persones que votin per al premi del públic.

La inscripció al concurs és gratuïta per als establiments i es pot fer des d’ara mateix fins al dia 12 de desembre presencialment a les oficines de la Cambra, per telèfon al 93 872 42 22 o per correu electrònic a andrea@cambramanresa.org. Cal que els establiments enviïn una o més imatges de l’aparador participant i, al seu torn, rebran un rètol que els identificarà com a participants i on constarà el codi QR que dirigirà a l’eina de votació digital per al premi del públic. La votació electrònica estarà oberta fins al dia 12 de desembre a les 23.59 hores i els guardons s’entregaran el dia 14 de desembre.

L’objectiu del concurs d’aparadors de Nadal és incentivar el comerç de Manresa a mostrar la seva millor imatge en unes dates molt importants per al sector. A més, a través del premi del públic, es vol animar a tothom a anar a veure aparadors i votar per escollir el millor. La Cambra també anima els establiments participants a mostrar els seus aparadors a les xarxes socials per arribar al màxim de públic.

El concurs té el suport de la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa i l’Ajuntament de Manresa.