La cadena de perfumeries Druni prepara una nova obertura a Manresa

La companyia valenciana, que s’ubicarà a l’antic local de Miró, al carrer Guimerà, ja té presència a la capital del Bages amb dos establiments

Establiment que ocupava Miró i que preveu obrir la cadena Druni

Establiment que ocupava Miró i que preveu obrir la cadena Druni / Carles Blaya

Carles Blaya

Carles Blaya

La cadena valenciana de perfumeries Druni obrirà un nou establiment a la capital del Bages, a l’antic local de Miró, al número 54 del carrer Àngel Guimerà, a tocar de Crist Rei. La cadena Druni ja té presència a Manresa amb dos locals, el Druni del número 57 del Passeig Pere III i el Gilgo del número 18 del mateix passeig. Druni, Gilgo i Atalaya són les marques amb què opera el grup valencià. El nou establiment, que ja fa més d’un any que està llogat per la cadena, no té encara una data d’obertura. La companyia no ha respost a la petició d’aquest diari d’avançar detalls dels seus plans comercials a la capital del Bages.

Druni és una cadena perfumeries especialitzades en la venda de perfums, cosmètica, maquillatge i neteja personal. La companyia va néixer a Carlet el 1.987, i actualment compta amb més de 300 botigues i més de 2.000 empleats al conjunt de l’Estat, segons dades de la mateixa companyia. 

Druni va adquirir el 2015 el grup de perfumeries madrileny Gilgo, que en aquells moments presentava una xifra de negoci de 25 milions d’euros. El 2011 ja havia adquirit una quinzena de botigues de Perfumerias Atalaya a Barcelona per 3,76 milions d’euros. L’actual Druni va operar a la capital del Bages inicialment com a Atalaya.

Una de les últimes grans obertures de Druni a Catalunya ha estat el seu nou establiment de Terrassa, un gran local de dos pisos amb 800 metres quadrats de superfície de venda. La inauguració va suposar el tancament de la perfumeria que tenia la marca al carrer Cremat de la ciutat del Vallès.

Miró va traslladar la seva activitat del número 54 de Guimerà l’any passat. La nova botiga va obrir portes el novembre d’aquell any al seu nou establiment, al número 59 del mateix carrer. Al seu anterior local, Miró havia ampliat el 1999 les instal·lacions fins als 1.000 metres quadrats. 

El carrer Guimerà està augmentant el seu catàleg de marques. El passat 2 de novembre obria portes al número 42 la primera botiga a la capital del Bages de la cadena danesa de basars Flying Tiger Copenhagen, i a mitjans de mes hi ha prevista la inauguració de K-tuin, el distribuïdor de productes i accessoris d’Apple, als baixos de l’antiga Casa de Cultura de la Caixa de Pensions, al número 1 del carrer (al local que havien ocupat amb anterioritat la cadena Utòpics i Benetton). Al principal carrer comercial de la capital del Bages només quedarà, doncs, un gran local sense activitat: el del xamfrà amb Canonge Mulet, on hi havien tingut activitat Massimo Dutti i Oysho.

Subscriu-te per seguir llegint