L’Ajuntament de Santpedor organitza una trobada per promoure l’Associació de Parcs Empresarials del municipi

L’objectiu és impulsar el teixit associatiu i reforçar l'entitat a la població bagenca

Indicador de polígons a Santpedor

Indicador de polígons a Santpedor / Aj. Santpedor

Redacció

L’Ajuntament de Santpedor, juntament amb un grup impulsor de l’Associació de Parcs Empresarials de Santpedor (APES), ha organitzat per a dijous 14 de desembre, a les 6 de la tarda, una trobada de treball amb els empresaris del municipi amb l’objectiu de promoure el teixit associatiu i reforçar l'APES. Tindrà lloc al Convent de Sant Francesc, c/ Convent, s/n, de la població.

A la jornada hi haurà intervencions de la consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Consell Comarcal del Bages, Marta Viladés i Ribera; l’alcalde de Santpedor, Agustí Comas i Guitó; i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Hernàndez i Sanz. A més, representants dels polígons de Sallent i Sant Fruitós compartiran la seva experiència com a membres d’una associació de Parcs Empresarials.

La trobada tindrà un espai de precs, preguntes i debat, per treballar en favor de la millora d’aspectes que afecten el desenvolupament de l’activitat diària de les empreses, per resoldre les problemàtiques i plantejar-se reptes de futur comuns.

Per participar en la trobada, els empresaris i empresàries han rebut una invitació formal i s’hi poden inscriure a través d’un formulari per confirmar la seva assistència. https://www.santpedor.cat/inscripcio-a-la-jornada-de-treball-de-lapes-de-desembre/