Descobreix les ciutats amb el lloguer més baix d'Espanya

Adquirir un habitatge de propietat o lloguer pot arribar a ser impossible, ja que els preus han augmentat considerablement

Coneix les comunitats autònomes més econòmiques si parlem d'habitatges

Poder tenir el teu propi habitatge

Poder tenir el teu propi habitatge / @ rawpixel.com

Tenir una casa de propietat avui dia és molt difícil, per no dir, quasi impossible. I si parlem de lloguers a pobles i ciutats, ens trobem amb més del mateix. Les urbanitzacions han perdut "prestigi" a l'hora de trobar inquilins, ja que l'accés a comerços, escola i feina, sol ser una tasca més difícil on es necessita obligatòriament un vehicle. Així i tot, encara hi ha pobles i ciutats que mantenen uns preus de lloguer "força assequibles". Preneu nota que us els mostrem!

El preu de lloguer sabem que es pot equiparar o fins i tot, arribar a ser més car que una hipoteca, almenys ara. Fa uns quants anys enrera, la situació era molt diferent, però el boom immobiliari i la crisi financera van fer que passéssim d'una situació afavorida a una de quasi terrible si parlem de poder tenir el nostre propi sostre.

El preu mitjà de lloguer a Espanya ronda els 2.044 euros per metre quadrat. Això ha succeït per la inflació i la pujada del tipus d'interès, incrementant en un 8,1% respecte al preu de l'any passat, segons el portal immobiliari Idealista. Aquestes pujades han provocat que sigui molt difícil poder accedir a comprar un immoble.

Però si, no pots comprar un immoble i estàs buscant un lloguer "assequible", encara hi ha ciutats que es mantenen dins uns paràmetres. A continuació, coneixeràs el llistat de les ciutats amb els lloguers més econòmics d'Espanya.

Les comunitats autònomes amb els lloguers més baixos d'Espanya

  • Castella-la Manxa: 917 euros per metre quadrat
  • Extremadura: 959 euros per metre quadrat

Les ciutats més econòmiques en el preu del lloguer

Castella-la Manxa

  • Ciudad Real: 745 euros el metre quadrat
  • Cuenca: 852 euros el metre quadrat
  • Toledo: 856 euros el metre quadrat
Una petita part de Toledo

Una petita part de Toledo / Ajuntament

Extremadura

  • Càceres: 934 euros el metre quadrat
  • Badajoz: 978 euros el metre quadrat

Aquests preus són els mateixos per compra i per lloguer. Així doncs, ara ja coneixeu les zones amb els preus de lloguer més baixos, segons Idealista. Esteu pensant a canviar de comunitat autònoma? Qui sap!