Hoffmann Group, líder europeu en venda d'eines

Hoffmann Group és una empresa alemanya especialitzada en la venda, servei i fabricació d'eines, mobiliari industrial i equips de protecció individual d'alta qualitat. L'empresa té la seu a Munic i és present en més de 50 països de tot el món.

El Hoffmann Group subministra equips a una àmplia varietat de sectors industrials.

El Hoffmann Group subministra equips a una àmplia varietat de sectors industrials. / .

Amb més de 100 anys d'experiència i 4.000 empleats, l'empresa atén més de 135.000 clients a tot el món. Entre ells hi ha grans empreses que cotitzen a la borsa, així com pimes i petites empreses.

El 95% dels clients elegeixen Hoffmann Group com a proveïdor preferent. Treballen per a la indústria de l'automòbil, l'enginyeria metal·lúrgica i la mecànica, el sector energètic, la indústria aeroespacial i moltes altres indústries.

Eines, utensilis, vestimenta, mobiliari... Hoffmann ofereix més de 120.000 productes.

Eines, utensilis, vestimenta, mobiliari... Hoffmann ofereix més de 120.000 productes. / .

Qualitat màxima en productes i serveis

El catàleg de productes conté més de 120.000 articles. A més d'eines per a mecanització, subjecció, mesurament, rectificat i tall, la cartera també inclou eines manuals, mobiliari industrial, EPIS o equips de protecció individual, subministraments per a tallers i solucions digitals.

Hoffmann Group no és només sinònim de productes i serveis de qualitat, sinó també de l'assessorament expert que presten els seus 1.400 enginyers d'alta qualificació, un altre tret distintiu d'aquesta empresa. Aquests tècnics cobreixen un ampli ventall d'àrees com l'assessorament en mecanitzat, el disseny de llocs de treball i el mobiliari industrial, la prevenció de riscos laborals, la metrologia i l'automatització.

Hoffmann Group va aterrar a la península Ibèrica l'any 2009 i avui dia compta amb 107 empleats distribuïts per tot el territori nacional.

Logística superlativa

Hoffmann Group té una capacitat de lliurament del 99,9%, provada per el certificador alemany TÜV. Garantim el lliurament de productes a 24/48 hores a tot Europa.

Amb una superfície equivalent a 25 camps de futbol, Logistic City és el centre logístic d'eines més eficient i modern d'Europa. El magatzem, inaugurat el 2022, està situat al centre d'Europa, a la ciutat de Nuremberg. El magatzem, totalment automatitzat, gestiona més de 60.000 productes i 40.000 enviaments cada dia.

La Logistic City és la plataforma logística més potent d'Europa.

La Logistic City és la plataforma logística més potent d'Europa. / .

Tot per a la producció, d'un sol proveïdor

Hoffmann Group simplifica els processos administratius i de compra dels clients. Eines, equips i solucions s'uneixen a un únic proveïdor, reduint el nombre d'interlocutors, entrades de material i factures. Tot això amb el suport de la darrera tecnologia electrònica de proveïment i facturació.

El catàleg, el seu ADN

El catàleg únic: un altre tret distintiu del professional de l'eina. El catàleg taronja es considera enciclopèdia d'eines i equips per a la indústria. Està disponible tant en línia com en format imprès. Amb més de 54 edicions, es revisa anualment i es tradueix a 18 idiomes.

El catàleg, l'enciclopèdia de les eines.

El catàleg, l'enciclopèdia de les eines. / .

Noves solucions digitals

Com a part de la Indústria 4.0, Hoffmann Group ofereix solucions basades en el núvol per a la planificació de la feina, la gestió d'eines i la documentació de comandes en un entorn de producció. Els sistemes de càrrega automàtica i les màquines dispensadores industrials són autosuficients i es comuniquen directament amb l'ERP del client per oferir una resposta a l'escassetat de mà d'obra qualificada.

La interconnexió digital permet automatitzar els equips i la producció.

La interconnexió digital permet automatitzar els equips i la producció. / .

Compromesos amb la sostenibilitat

Amb la introducció de la línia de productes GARANT GreenPlus, que ofereix productes respectuosos amb el medi ambient i innocus per a la salut, Hoffmann Group s'avança als seus competidors. La gamma de productes sostenibles s'amplia successivament.

En resum, Hoffmann Group fa que les empreses manufactureres tinguin més èxit, augmenta la productivitat i simplifica l'adquisició d’eines, mobiliari industrial i equips de protecció individual.