El CETIM impulsa projectes d'enginyeria amb els seus espais i serveis

El Col·legi d'Enginyers (CETIM) ofereix tot el suport necessàri i espais totalment equipats per enginyers i empreses que vulguin fer créixer els seus negocis

El despatx col·legial és un dels espais que el CETIM ofereix per llogar

El despatx col·legial és un dels espais que el CETIM ofereix per llogar / CETIM

Redacció

El Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central (CETIM) és molt més que una entitat que agrupa professionals de l'enginyeria. És un impulsor dels nous projectes i iniciatives dins del camp de l'enginyeria i les disciplines afins. Amb una visió orientada a fomentar la creació d'empreses emergents i al suport del talent local, el CETIM ofereix una àmplia gamma d'espais i serveis per a professionals en el seu Viver per a noves persones enginyeres. A més, compta amb diversos espais a disposició dels col·legiats per dur a terme reunions, formacions o la seva activitat professional amb tot l'equipament necessari.

Què és el Viver del CETIM?

En aquest sentit, el Viver del CETIM és una plataforma única que ofereix un entorn propici per al creixement i la consolidació de petites enginyeries i empreses relacionades. Amb espais físics proporcionats pel mateix col·legi, aquesta iniciativa està destinada especialment a noves empreses unipersonals o de petita escala. A través d'aquest programa, el CETIM no només ofereix instal·lacions modernes i equipades, sinó també una sèrie de serveis essencials que ajuden a reduir les despeses operatives de les empreses noves.

Els avantatges de ser part del Viver del CETIM són nombrosos. A part de l'accés a espais físics ben equipats, les empreses allotjades tenen a la seva disposició serveis com sales de reunions, conferències, formació, emmagatzematge, manteniment i neteja. A més, el suport administratiu, incloent la recepció de visites i trucades, és gestionat pel col·legi, permetent als empresaris centrar-se en el seu negoci i en fer-lo créixer. Això s'afegeix a serveis essencials com la connexió a Internet, l'aigua, la llum i la seguretat, tots els quals contribueixen a crear un entorn de treball òptim per a la innovació i el creixement empresarial. Per a conèixer en detall aquesta opció i consultar qualsevol dubte, el CETIM posa a disposició dels interessats un formulari de contacte a través d'aquest enllaç.

Sala d'actes disponible per llogar

Sala d'actes disponible per llogar / CETIM

El ‘coworking’ per a enginyers de la Catalunya Central

Amb tot, el Viver no és l'única oferta del CETIM en relació amb la disponibilitat d'espais. A més d'aquesta proposta, dedicada a l'allotjament d'empreses, el col·legi també posa a disposició dels professionals una varietat d'espais per a desenvolupar la seva activitat professional, actes, formació i un despatx col·legial. Des de sales de reunions fins a un auditori, totalment equipats amb tecnologia multimèdia, aquests espais es poden llogar per mitja jornada, jornada completa o fins i tot, en alguns casos, per hores, segons les necessitats dels professionals. Tots els espais, així com les seves característiques i preus estan disponibles en aquest enllaç.

Així, el CETIM es converteix en un aliat per als professionals de l'enginyeria i les empreses emergents a la Catalunya central. Amb el seu Viver per a noves persones enginyeres i una àmplia gamma d'espais disponibles per a lloguer, el col·legi ofereix les eines i els recursos necessaris per al creixement i l'èxit dels projectes professionals.

Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central

Plana de l'Om, 6, 2n 5a

08241 Manresa

93 872 57 62 / 691 932 594 

cetim@cetim.cat

www.cetim.cat