Bones notícies per als més grans de 65 anys: aquesta és l'ajuda que rebran d'Hisenda a partir del maig

El Govern ha impulsat un pla especial per ajudar els contribuents que tenen dificultats a l'hora de complir amb les cites d'Hisenda, en especial, la gent gran

Residència d'avis

Residència d'avis / Arxiu

Pedro Sanjuan

Amb la campanya de la renda en marxa, molts contribuents es troben amb dificultats per complir amb la cita amb Hisenda, de manera que qualsevol ajuda que se'ls presti és poca. Entre ells, els més grans de 65 anys solen ser el col·lectiu amb més problemes, cosa que des del Govern s'ha tingut en compte i que s'ha intentat resoldre impulsant un pla especial per a ells, que es prestarà a més de 500 municipis petits, de 46 províncies, de menys de 3.000 habitants.

Aquest pla començarà el 7 de maig en col·laboració amb els diferents ajuntaments i per beneficiar-se'n caldrà demanar cita prèvia a partir del 29 d'abril. El llistat dels municipis on estarà accessible es podrà consultar a la Seu electrònica de l'Agència Tributària.

Serà personal de l'Agència Tributària, mitjançant vídeo assistència, els que atendran els interessats. "L'Agència Tributària pretén avançar en un model d'assistència al ciutadà que combini totes les modalitats d'atenció al públic en funció de cada servei i de la disponibilitat de cada moment, mantenint cap al col·lectiu de persones grans una sensibilitat especial en línia amb el protocol signat amb la Plataforma de Majors i Pensionistes", indiquen a la web de la Moncloa.