Victor Kuppers serà el convidat de la 24a Nit Empresarial de la UEA

Amb el lema “Imprescindibles” l’esdeveniment tindrà lloc el dijous dia 16 de maig a una nova nau industrial de Santa Margarida de Montbui

El conferenciant Victor Kuppers

El conferenciant Victor Kuppers / UEA

Redacció

La 24a Nit Empresarial UEA ja té data: serà el dijous dia 16 de maig de 2024 a una nova nau industrial ubicada al polígon Plans de la Tossa de Santa Margarida de Montbui amb l’objectiu de «fer valdre la força del teixit empresarial i industrial anoienc», especialment, en un polígon que ja penja el cartell de complet, i on es vol destacar també la feina feta pel consistori, han explicat fonts de la Unió Empresarial de l’Anoia.

Amb el lema «Imprescindibles» la patronal anoienca vol posar en valor el teixit empresarial com a columna vertebral de la societat. Joan Mateu, president de la UEA ha assegurat que «els empresaris/es amb la seva visió, determinació i lideratge, són els arquitectes d’oportunitats, en crear ocupació, riquesa i progrés a la comarca. Però també, les persones treballadores, amb la seva dedicació i esforç diari, són els fonaments sobre els quals es construeixen els somnis i les metes». 

Víctor Kuppers

El conferenciant Victor Kuppers serà l’estrella de la vetllada. Llicenciat en ADE i Doctor en Humanitats, és formador, conferenciant i ha donat classes a la UB, a la UIC i a la UAB. Anteriorment, va treballar com a vicepresident de Barna Consulting Group i Research Assistant de IESE. Kuppers oferirà la ponència «Viure amb entusiasme». 

Un dels moments més esperats de la Nit Empresarial és el lliurament dels Premis UEA. Seguint la tònica del darrer any, la Junta Directiva ha proposat 3 empreses finalistes per cada categoria (Premi UEA 2024 a la Trajectòria Empresarial; Premi UEA 2024 a l’Empresa Innovadora; Premi UEA 2024 a la Capacitat Emprenedora i Premi UEA 2024 al Compromís Social). 

Les empreses finalistes

Les empreses finalistes a la Trajectòria Empresarial són Caves Bohigas, Codina Metall i Maquinària Agrícola Solà; els finalistes a l’Empresa Innovadora són Àuria Cosmètics, Cargols Cal Jep i Meritem; a la Capacitat Emprenedora, Dorsan, Papers Catalunya i Tallers Bascompte; i al Compromís Social, Igualadina de Depuració i Recuperació, Innovapack i Somiatruites. 

Fins al 30 d’abril, els socis de la Unió Empresarial de l’Anoia podran votar les empreses finalistes. Durant la nit també es farà un reconeixement a les empreses associades a l’entitat que aquest 2024 celebren un aniversari destacat.

La periodista igualadina Violeta Gumà i Jaume serà la presentadora i conductora de la festa. Gumà és en l’actualitat cap de Cultura de l’Agència Catalana de Notícies (ACN).