Celler Bellaserra, vinculat a l’Oller del Mas, llança el seu primer escumós

Del Pet-Nat se n’han posat al mercat un total de 1.780 ampolles, a un preu de 25 euros la unitat

L’equip promotor del celler Bellaserra

L’equip promotor del celler Bellaserra / Arxiu particular

Carles Blaya

Carles Blaya

El celler vallesà Bellaserra vinculat a la família que regenta l’Oller del Mas ha posat al mercat el seu primer escumós, SuperBloom Pét-Nat, que és presentat com «un ancestral fresc, untuós i mediterrani».

L’escumós s’elabora en una sola fermentació espontània que comença al dipòsit i finalitza a l’ampolla amb els mateixos sucres de fermentació, expliquen fonts del celler. 

L’escumós es presenta en tres varietats: Macabeu, extret d’una vinya de més de 25 anys; garnatxa gris, d’una vinya de 38 anys; i picapoll blanc, d’una vinya de me´s de 15 anys. «Tot sota el paraigua de la viticultura ecològica», apunten les mateixes fonts.

La criança s’ha fet sobre les pròpies mares a l’ampolla durant 6 mesos «per tal d’integrar els aromes i la bombolla».

Del Pet-Nat se n’han fet 1.780 ampolles, a un preu de 25 euros la unitat.

El Celler Bellaserra està impulsat per Marc Maldonado, Frank Margenat, Carles Muray i Laia Puig, 

Subscriu-te per seguir llegint