Celler Bellaserra, vinculat a l’Oller del Mas, llança el seu primer escumós
Del Pet-Nat se n’han posat al mercat un total de 1.780 ampolles, a un preu de 25 euros la unitat
El celler vallesà Bellaserra vinculat a la família que regenta l’Oller del Mas ha posat al mercat el seu primer escumós, SuperBloom Pét-Nat, que és presentat com «un ancestral fresc, untuós i mediterrani».
L’escumós s’elabora en una sola fermentació espontània que comença al dipòsit i finalitza a l’ampolla amb els mateixos sucres de fermentació, expliquen fonts del celler.
L’escumós es presenta en tres varietats: Macabeu, extret d’una vinya de més de 25 anys; garnatxa gris, d’una vinya de 38 anys; i picapoll blanc, d’una vinya de me´s de 15 anys. «Tot sota el paraigua de la viticultura ecològica», apunten les mateixes fonts.
La criança s’ha fet sobre les pròpies mares a l’ampolla durant 6 mesos «per tal d’integrar els aromes i la bombolla».
Del Pet-Nat se n’han fet 1.780 ampolles, a un preu de 25 euros la unitat.
El Celler Bellaserra està impulsat per Marc Maldonado, Frank Margenat, Carles Muray i Laia Puig,
Subscriu-te per seguir llegint
- Confirmada la condemna de l'exalcalde de Talamanca per permetre l'activitat d'una empresa en un espai protegit
- Les pluges augmenten la capacitat dels embassaments per sobre del 18%, però la situació encara és pitjor que fa un any
- Ferit greu un treballador després d'electrocutar-se a la mina de Cardona
- La reserva de la Baells està per sobre de la que hi havia fa un any
- Del centre de Barcelona a 1.000 metres a Montserrat sense barreres
- ESPIETA | Pinten una plaça per aparcar amb el cotxe sobre la ratlla
- Mor un excursionista en relliscar per un pendent gelat al Pedraforca
- Vols conèixer els nous emojis de WhatsApp?