Garden Ampans premiat a la sisena edició dels premis biennals Gardenmagazine

La cerimònia de lliurament se celebrarà a València el mes d’octubre durant el certamen Interflora que reuneix els principals centres de jardineria de la península ibèrica

Trebaladors de Garden Ampans

Trebaladors de Garden Ampans / Ampans

Redacció

El Garden AMPANS (Santepdor) acaba de ser premiat als Gardenmagazine, un premi biennal que té per objectiu reconèixer públicament els centres de jardineria que destaquen pel desenvolupament i creixement constant, la capacitat d’innovació i el lideratge territorial. 

Els organitzadors del certamen han donat a conèixer aquesta setmana els candidats als Premis Gardenmagazine 2024-2025, i han anunciat el Premi Especial per al Garden de la fundació AMPANS. Es tracta d’un premi de nova creació que s’incorpora des d’aquesta edició al palmarès dels Premis Gardenmagazine i que s’ha emportat el Garden d’AMPANS per la seva trajectòria i consolidació del projecte social. El Garden d’AMPANS dona ocupació a 12 persones, algunes de les quals amb una projecció professional de més de 25 anys. El jurat de la VI edició dels Premis Gardenmagazine ha ressaltat la implicació i compromís social del Garden de la fundació AMPANS, concretat en la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, així com de persones en risc de exclusió social. 

Els guardonats han estat escollits entre més de 250 centres de jardineria de l’Estat Espanyol, Portugal i Andorra. 

Els premis són una iniciativa de la revista Garden Magazine, que van néixer el 2014 amb la voluntat de reconèixer públicament aquells centres de jardineria que destaquen pel desenvolupament i el creixement constant, la capacitat d’innovació i el lideratge a la zona d’actuació i amb l’objectiu de convertir-se en un «segell de qualitat» per als seus candidats. 

La cerimònia de lliurament de premis se celebrarà a València el proper mes d’octubre, coincidint amb Iberflora, que reuneix els principals gardens i centres de jardineria de la península ibèrica