La plantilla de Nergy inicia una vaga indefinida

Concentració de treballadors a la central del grup Calot, a Badalona, avui

Concentració de treballadors a la central del grup Calot, a Badalona, avui / Arxiu particular

Carles Blaya

Carles Blaya

La plantilla de l’empresa amb seu a Bufalvent Nergy Global Service, hereva de les restes de Soler Global Service, del desaparegut Grup Soler,  dedicada als serveis d’instal·lació i manteniment integral i pertanyent al grup badaloní Calot, ha iniciat aquest dimarts una vaga indefinida, amb la qual reclama el pagament dels endarreriments del pagament de nòmines des de fa dos anys, segons el comitè d'empresa. També exigeix el pagament de les nòmines d'abril i el compliment de l'acord d'aquest pagament que es va signar el mes d'octubre de l'any passat entre els delegats de personal de Nergy i la direcció de l'empresa.

La plantilla assegura que la vaga s'allargarà "fins al cobrament íntegre de la nòmina d'abril de tots i totes les treballadores, tal com es va acordar" amb Inspecció de Treball, segons ha explicat el comitè en un comunicat.

La mateixa font assegura que el seguiment de la vaga és del 99% a la UAB, del 100% a l'ICS, del 98% a l'enllumenat públic, del 98% a oficina i taller i del 98% entre els caps de servei. En els altres contractes "el seguiment varia, però també s'ha notat la participació dels treballadors en la vaga". En conclusió, el comitè afirma que "més de la meitat de la plantilla ha secundat la convocatòria de la secció sindical de CGT-Nergy".