El gremi de pastissers reconeix El Cigne pel seu relleu generacional

David Pérez recull un premi per la seva dedicació a un negoci familiar nascut fa seixanta anys de la mà del seu avi, Artur Blaya

La família de la pastisseria El Cigne amb el guardó atorgat pel gremi

La família de la pastisseria El Cigne amb el guardó atorgat pel gremi / Arxiu particular

Redacció

La pastisseria manresana El Cigne va rebre diumenge a la tarda el reconeixement del Gremi de Pastisseria de Barcelona pel seu relleu generacional. L’obrador del Cigne és dirigit actualment per David Pérez Blaya, net del fundador de la pastisseria, Artur Blaya, el 1964. David Pérez va entrar al negoci familiar un cop acabats els estudis d’empresarials i d’haver-se format a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, reconeguda com una de les millors del sector. 

A més del Cigne, la pastisseria Llavina de Centelles i la iniciativa Taula Dolça també van ser premiades diumenge en la Gran Gala de la Pastisseria 2024», en què es van lliurar una dotzena de reconeixements especials per a joves talents de la pastisseria i famílies pastisseres de llarga trajectòria.