El gremi de pastissers reconeix El Cigne pel seu relleu generacional
David Pérez recull un premi per la seva dedicació a un negoci familiar nascut fa seixanta anys de la mà del seu avi, Artur Blaya
![La família de la pastisseria El Cigne amb el guardó atorgat pel gremi](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/25bd9cf0-255b-4f92-b5fc-7f8f6b76b9a7_16-9-aspect-ratio_default_1308467.jpg)
La família de la pastisseria El Cigne amb el guardó atorgat pel gremi / Arxiu particular
Redacció
La pastisseria manresana El Cigne va rebre diumenge a la tarda el reconeixement del Gremi de Pastisseria de Barcelona pel seu relleu generacional. L’obrador del Cigne és dirigit actualment per David Pérez Blaya, net del fundador de la pastisseria, Artur Blaya, el 1964. David Pérez va entrar al negoci familiar un cop acabats els estudis d’empresarials i d’haver-se format a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, reconeguda com una de les millors del sector.
A més del Cigne, la pastisseria Llavina de Centelles i la iniciativa Taula Dolça també van ser premiades diumenge en la Gran Gala de la Pastisseria 2024», en què es van lliurar una dotzena de reconeixements especials per a joves talents de la pastisseria i famílies pastisseres de llarga trajectòria.
- Més de 20 anys esmorzant cada dissabte al Golden
- Dos professors de Manresa recullen prop de 5.000 signatures per canviar el sistema d’ensenyament
- El superaliment ric en antioxidants que has de consumir cada nit per millorar la memòria
- Detenen un home a Berga per forçar la seva exparella a pujar en un cotxe i retenir-la contra la seva voluntat
- L’Ajuntament estudia la creació de noves piscines públiques a Manresa
- ERC de Sant Vicenç dels Horts demana a la direcció nacional que 'depuri responsabilitats' pel ninot de Junqueras
- Necrològiques del 9 de juliol del 2024
- Canvis en la gratuïtat del Túnel del Cadí: es farà per mitjà d'una app vinculada a la matrícula del vehicle