Quan queda poc més d'un mes per al Black Friday, tota la maquinària amb vista a aquesta important data ja està en marxa. En matèria de feina, destaquen les oportunitats laborals que genera aquesta cita amb el comerç. En concret, ens aturem en la demanda de Preparadors de Comandes a Manresa. Desenes de llocs vacants, que s'uneixen a la resta d'ofertes de treball a Manresa, actives en aquests moments.

OFERTES DE TREBALL A MANRESA

Cal incorporar un gran nombre de manipuladors/es per a la campanya de Black Friday en una important empresa d'articles de joieria i complements, ubicada a Manresa.

Les funcions dels llocs vacants consisteixen en:

– Empaquetat de producte.

– Picking.

– Validació de comandes.

Inscripcions i més informació a l'oferta de Preparador/a de Comandes a Manresa.

Si disposes d'estudis en enginyeria de camins, enginyeria tècnica d'obres públiques, arquitectura i/o similars, important empresa familiar del sector de la construcció, necessita incorporar un/a tècnic/a d'estudis.

Inscripcions i més informació a l'oferta de tècnic/a d'estudis a Manresa.

Per start-up del sector mèdic es necessita un/a Enginyer@ Electromecànic@ de Disseny i Industrialització.

Les seves funcions principals seran:

– Responsable de realitzar l'anàlisi, el disseny, la industrialització i el seguiment de la part electromecànica de l'equip.

– Projectar els sistemes mecànics més adequats per al correcte funcionament.

– Realitzar i/o modificar plànols 3D/2D de les peces i subconjunts.

– Garantir la industrialització i el muntatge de les solucions mecàniques dissenyades.

– Elaboració de la llista de materials i especejament.

– Suport a producció i assistència tècnica per a la identificació de problemes.

Inscripcions i més informació a l'oferta d'Enginyer/a Mecànic/a de Disseny i Industrialització a Manresa.

Empresa de consolidada trajectòria en el sector Alimentació FMCG i en important fase de creixement en l’àmbit nacional, requereix incorporar un/a Director Industrial (FMCG), la missió del qual serà la de gestionar i coordinar l’equip de producció per executar la planificació de la producció d’acord amb els estàndards de qualitat i a la normativa IFS.

Inscripcions i més informació a l'oferta de Director Industrial (FMCG) a Manresa.

SAFTI,  xarxa d'assessors immobiliaris, selecciona un agent comercial immobiliari. Les funcions a realitzar en aquest lloc seran: prospecció de la zona, captació d'immobles i clients, valoració de propietats, organització i realització de visites, suport als propietaris i compradors durant tota l'operació, realització d'estudis de la competència i realització de activitats de màrqueting.

Inscripcions i més informació a l'oferta d'AGENT COMERCIAL IMMOBILIARI a Manresa.

Finalment, recorda que si ets empresa o autònom i busques personal, pots publicar la teva oferta de feina perquè puguem donar-te cobertura a tots els nostres mitjans i aconseguir així una important borsa de candidats.