El projecte EmociOms-I3 de l'escola Oms i de Prat ha estat seleccionat per participar en la 3a edició del Congrés Internacional de Neuroeducació, que tindrà lloc els proper dies 4, 5 i 6 de març en format online, i que organitza la Universitat de Barcelona.

Els infants de P3 de l'escola manresana treballen des de fa mesos per detectar, posar nom i comprendre les seves emocions i les dels altres sota l'innovador projecte didàctic EmociOms-I3. Es tracta d'una iniciativa pionera que, amb una base neurocientífica, fomenta la capacitat cognitiva emocional dels infants i els dona eines i recursos per assentar una bona base de desenvolupament emocional. El projecte ha estat seleccionat, per la seva singularitat, per presentar-se al congrés.

El material emprat va des de recursos de l'aula, com les targetes EmociOms, el racó de les emocions, l'espai de la felicitat i la caixa de les pors, fins a material divulgatiu de suport, entre el qual s'hi inclouen contes i recursos musicals i audiovisuals que treballen la proposta i la reforcen.

El col·legi Oms i de Prat és un centre concertat amb la Generalitat que forma part de la Fundació Catalunya La Pedrera. El centre acull un total de 721 alumnes, des de P-3 fins a 4t d'ESO.