Plantes que ompliran de màgia la teva llar aquest Nadal

Plantes com les ponsèties, el grèvol, la rosa de Jericó o l'abet ens permeten donar un toc màgic a la nostra llar durant les festes de Nadal

Garden AMPANS et desitja un bon Nadal

Garden AMPANS et desitja un bon Nadal / Garden AMPANS

Redacció

Amb l'arribada de les festes de Nadal, les plantes d'interior esdevenen l'element màgic que transforma les nostres llars en un racó ple d'alegria i calidesa. Des de les tradicionals ponsèties fins a opcions menys conegudes com els cactus de Nadal, la varietat de plantes ofereix manera original de decorar durant aquesta temporada tan especial.

Les ponsèties, amb els seus tons vibrants, continuen sent les protagonistes indiscutibles de la temporada. No obstant això, si busques una alternativa, els pins en miniatura o l'elegant grèvol poden aportar un encant diferent a la teva decoració nadalenca. La rosa de Jericó, carregada de simbolisme per la seva capacitat de tornar a la vida, és una elecció que afegeix un toc de misteri a l'ambient nadalenc. Cal recordar també els cactus de Nadal, que ofereixen una explosió de colors i formes úniques durant els mesos hivernals.

Les plantes de Nadal donen un toc de color i màgia a la llar

Les plantes de Nadal donen un toc de color i màgia a la llar / Freepik

Cuidar de les teves plantes nadalenques és clau per assegurar-se que llueixin amb tot el seu esplendor durant les festes. Per les tradicionals ponsèties, és essencial evitar l'excés d'aigua i mantenir-les lluny de corrents d'aire. Els pins o abets, ja siguin en test o a l'exterior, requereixen un reg adequat i ser ubicats en un lloc fresc. Pel que fa al grèvol, cal proporcionar-li ombra i mantenir un equilibri de reg entre estiu i hivern. La rosa de Jericó necessita humitat regular i aspersions lleugeres per mantenir la seva vitalitat. Els cactus de Nadal, molt fàcils de cuidar, prosperen amb humitat i toleren ombra o sol indirecte.

Assessora't a Garden AMPANS

Ubicat a la carretera de Manresa Santpedor, el seu equip t’assessorarà amb expertesa i confiança. A més, els clients del Garden AMPANS contribueixen al projecte sociolaboral d’aquesta entitat, que acompanya a les persones amb discapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat a fer realitat el seu projecte de vida. És el teu Garden, vés-hi!