Adbisio ETL GLOBAL, compromís amb Manresa

El despatx impulsa els valors de l’esport a través dels patrocinis al Baxi i al CE Manresa

AdBisio ETL GLOBAL patrocina el futbol base del CE Manresa

AdBisio ETL GLOBAL patrocina el futbol base del CE Manresa / ADBISIO

Adbisio ETL GLOBAL és un despatx amb una gran vinculació amb el territori en el qual treballa. Ja des d’abans de la fusió, Gros Monserrat i Cervera & Gonfaus treballaven per ser dues empreses properes i estretament vinculades amb Manresa, les seves entitats i els seus habitants.

Com a part fonamental d’aquest compromís, ambdós despatxos han patrocinat històricament activitats que, tant des d’una perspectiva global com local, reflecteixen el caràcter de les seves marques i els valors que representen. Amb la fusió, aquesta vocació no ha canviat i encara aposten per patrocinis que impulsin el progrés cultural, social i econòmic, seguint la línia dels seus compromisos amb la societat i els seus valors fundacionals.

En aquest sentit, Adbisio col·labora amb equips esportius amb l’objectiu de potenciar els valors del despatx, directament vinculats amb el món de l’esport, com són l’esforç, el treball en equip, la superació o la vida saludable, així com de participar en les inquietuds i aficions dels seus professionals.

Baxi Manresa

Un gran exemple d’aquesta filosofia és el patrocini del Baxi Manresa, l’equip esportiu més gran de la ciutat, que competeix a la Lliga Endesa, la primera divisió del bàsquet espanyol.

Adbisio ETL GLOBAL arriba al Baxi Manresa l’any 2021 a través de Gros Monserrat ETL GLOBAL, ja que encara no s’havia produït la fusió amb Cervera & Gonfaus. Aquell any, el despatx es presentava com nou patrocinador de l’equip, aportant la seva imatge al cercle central de la pista del Nou Congost i als pantalons i la samarreta pre-partit de tots els equips del club.

ELT Global apareix en els pantalons del Baxi Manresa

ELT Global apareix en els pantalons del Baxi Manresa / ADBISIO

Després de la fusió, Adbisio ETL GLOBAL es manté com a patrocinador del Baxi Manresa. Tot i que la seva marca ja no figura al centre de la pista, ETL GLOBAL continua al pantaló de l’equip i la seva imatge se segueix mostrant al Nou Congost.

Centre d'Esports Manresa

A l’equip de bàsquet s’hi suma també el de futbol, tot i que específicament a les categories inferiors. El futbol base del Centre d’Esports Manresa (CE Manresa) ja llueix la marca Adbisio a les samarretes dels jugadors. Amb aquest patrocini, el despatx recolza l’esport infantil i impulsa un estil de vida actiu basat en els valors que, tant l’assessoria, convertida en una referència a la Catalunya central, com l’equip, que forma els futurs jugadors i jugadores de futbol de la ciutat, comparteixen en el desenvolupament saludable de les persones, lligat a l’esport, demostrant el seu compromís amb el territori.