Adbisio ETL GLOBAL: serveis per avançar cap a una economia verda, digital i circular i assessoria col·laborativa

Adbisio ETL GLOBAL ofereix una serie d'eines i serveis orientats a donar el pas cap una activitat més eficient i sostenible i per créixer en el sector

Adbisio ofereix formes d’orientar un negoci cap a l’eficiència i la sostenibilitat

Adbisio ofereix formes d’orientar un negoci cap a l’eficiència i la sostenibilitat / FREEPIK

Adbisio ETL GLOBAL a més dels serveis d'assessoria habituals, disposa d'Oicos i Inigest. La primera és una enginyeria ambiental i consultoria estratègica enfocada a augmentar la competitivitat dels clients a través de la millora ambiental de processos i productes. Inigest, per la seva part, és una consultoria especializada en l'assessorament, la tramitació i la gestió d'ajuts públics.

Sostenibilitat

  • Petjada de carboni i plans
  • de descarbonització per avaluar i reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle i avançar cap a una organització neutre en emissions.
  • Eficiència energètica i energies renovables per reduir la dependència d’energies fòssils, disminuir les emissions i estalviar en costos.
  • Eneregia compartida i comunitats energètiques en polígons industrials, grups empresarials i entitats locals.
  • Economia circular per ajudar a empreses a promoure la reutilització i la reducció de residus i optimitzar l’ús dels recursos, generant productes i serveis més sostenibles.

Ttransformació digital

  • Kit Digital - Ajut per donar suport a la transformació digital de pimes.
  • Activa Financiación - Ajuts a projectes d’R+D+i en l’àmbit de la Indústria Conectada 4.0.
  • Digitalització i Indústria 4.0 - Subvencions per millorar la competitivitat d’empreses del sector industrial i de serveis a la producció.
  • BISIO - És un QC fet a mida per a cada empresa. És l’eina que permet agilitzar la presa de decisions, millorant l’eficiència de recursos.

Servei d'assessoria col·laborativa

Adbisio ETL GLOBAL no només ofereix una àmplia gamma de serveis per les empreses, pimes i autònoms que els requereixin. Amb el pas dels anys, el despatx ha treballat en altres vies de negoci que neixen de les dècades d’experiència amb les que compten, la qual cosa permet anticipar-se a les necessitats dels seus clients amb noves solucions i serveis complementaris.

Una d’aquestes vies de negoci és l’assessoria col·laborativa, un servei de suport mitjançant el qual ofereix la seva col·laboració i acompanyament a gestories i assessories més petites d’arreu del territori, aportant coneixement, processos, formació i mitjans tecnològics per cobrir les seves necessitats, així com suport en casos especials per als propis clients dels despatxos.

En aquest sentit, ofereix la seva ajuda tant en aspectes interns i de gestió, com de comunicació amb clients i casos especials, i posa a disposició d’altres assessories les dècades d’experiència i el seu equip de professionals especialitzats per oferir un servei més complet. Amb aquesta solució, Adbisio pot abastar més territori, oferint serveis en localitats i pobles on no hi són presents, mentre els clients de les assessories mantenen la relació amb la seva gestoria de sempre.

Concretament, Adbisio ofereix una àmplia gamma de solucions per assessories, que es divideixen en serveis de suport i casos especials de clients. A la primera branca s’inclou formació específica en l’àmbit fiscal, comptable, mercantil, laboral, civil i actualitzacions, l’enviament periòdic de novetats i circulars personalitzades, l’atenció de possibles consultes de tipus fisca, jurídic, comptable i laboral, l’assessorament en la implantació de noves tecnologies, en la digitalització i automatització de processos i fluxos de treball, la implantació de quadre de comandament per la gestió i la presa de decisions del despatx.

Habitualment, fer un salt de qualitat en aquests aspectes, o integrar noves tecnologies, sol comportar inversions costoses que no totes les assessories poden afrontar. Adbisio ofereix amb aquest model la possibilitat de fer-ho d’una manera més assequible, a més de la seva ajuda i acompanyament, validats per l’èxit assolit pel despatx.

En la segona branca s’integren la majoria dels serveis que Adbisio ETL GLOBAL ofereix pels seus clients, però adaptats a les necessitats del client de l’assessoria amb la qual treballen. Aquests serveis van des de l’apartat legal (assessorament en dret civil, mercantil, fiscal i laboral), laboral (assessorament en Implantació de Plans d’Igualtat i serveis de RRHH), d’ajuts i Business Inteligence (disseny del quadre del comandament fet a mida, anàlisi de resultats...), fins a d’altres relacionats amb les auditories i la protecció de dades.