El derbi intercomarcal que van protagonitzar CF Martorell i CF Solsona va finalitzar amb unes taules (1 a 1) que ratifiquen la competitivitat dels solsonins i la necessitat dels locals de recompondre el seu sistema defensiu per optar a la permanència.

La intensitat va caracteritzar un primer acte trepidant en el qual els del Solsonès van crear cinc ocasions de gol. Rafel Pérez va materialitzar la cinquena, però Roger Gorrea va empatar, tot i l'intent d'Aitor Lorca de refusar el seu enverinat centre xut.

La segona part va ser més equilibrada. Balada no va poder transformar les dues oportunitats dels locals (minuts 64 i 65) i Max Morell (min 68) i Roger Ribera (min 80) tampoc van encertar a concretar les visitants.