El Futsal Vicentí juvenil s’imposa a les baixes i venç per la mínima

Redacció. Sant Vicenç de Castellet

El Futsal Vicentí juvenil va obtenir una mínima victòria davant del Bar Gost Sagrat Cor (2-1), equip descendit de categoria, després d’un partit on les defenses es van imposar als atacs. El conjunt local que es va presentar en el duel amb moltes baixes, va ser capaç de sumar un nou triomf després d’un partit molt poc vistós.

Els jugadors locals van aconseguir marxar amb avantatge al descans 1-0, tot i perdonar múltiples oportunitats. A la represa els visitants van sortir millors i van empatar. A cinc minuts del final l’equip bagenc va robar una pilota dividida a camp contrari per posar el definitiu 2-1. Els jugadors visitants van sortir amb el sistema de porter jugador, però no van poder davant l’efectiva defensa local.