Tres conjunts de l’Igualada Femení seran als catalans

L’equip FEM17 va ser el primer a classificar-se per al català | IGUALADA FEMENÍ HCP

L’equip FEM17 va ser el primer a classificar-se per al català | IGUALADA FEMENÍ HCP / REDACCIÓ. IGUALADA

REDACCIÓ. IGUALADA

Els equips FEM15 i FEM13 de l’Igualada Femení HCP van assegurar-se diumenge, de forma matemàtica, la seva participació als Campionats de Catalunya que es jugaran a la capital de l’Anoia el cap de setmana del 12 i 13 de juny. Ambdues formacions s’uneixen així al conjunt de categoria FEM17, que ja va segellar la seva classificació setmanes enrere. En conseqüència, el club igualadí fa història aquesta temporada, doncs estarà representat al Campionat de Catalunya en les tres categories d’edat que es disputaran.

Les jugadores del conjunt FEM15 posen a Les Comes | IGUALADA FEMENÍ HCP

Les jugadores del conjunt FEM15 posen a Les Comes | IGUALADA FEMENÍ HCP / REDACCIÓ. IGUALADA

Aquest èxit dels equips formatius de l’entitat s’afegeix a l’agònica però merescuda permanència de la formació sènior a l’OK Lliga Femenina i a l’ascens que ha protagonitzat el sènior B, que ha segellat l’ascens a la màxima categoria de l’hoquei patins català, la Nacional Catalana.

L’equip FEM13 serà l’amfitrió al Campionat de Catalunya | IGUALADA FEMENÍ HCP

L’equip FEM13 serà l’amfitrió al Campionat de Catalunya | IGUALADA FEMENÍ HCP / REDACCIÓ. IGUALADA

El Campionat de Catalunya es decidirà, enguany, a través eliminatòries directes a partit únic. L’objectiu dels equips igualadins és oferir les seves millors prestacions i signar la millor classificació possible.